Ben ekran kartı ve işlemciyi almıştım ancak diğer parçaları ancak alacağım. Geç aldığım için bir şey sormak istiyorum; şu vakte kadar alamadıysan artık şu saatten sonra şunu al onun vakti geçti veya aynı parçaları al geçmedi mi dersiniz ?
Çok teşekkür ederim.
Ekran kartını 1080, işlemciyi de 8. nesil aldıysan vakti geçen herhangi bir şey yok. Kasa olarak almayı düşündüğün kasayı hala istiyorsan içindeki PSU'yu değiştirmeni öneririm, 500 WATT 1080 için yetmeyebilir. @Technopat soranı
Ekran kartını 1080, işlemciyi de 8. nesil aldıysan vakti geçen herhangi bir şey yok. Kasa olarak almayı düşündüğün kasayı hala istiyorsan içindeki PSU'yu değiştirmeni öneririm, 500 WATT 1080 için yetmeyebilir. @Technopat soranı
Tavsiyeler için teşekkür ederim. Bunun yanında Windows 10 Home hakkında küçük bir şey sormak istiyorum. Bir ara kendi sitesinde Windows 10 Home`u 500 liraya satıyorlardı, şimdi 120 lira diyor, Hepsiburada`da ise 160 tl diyor. Bu fiyat değişikliği hakkında bilme gereken bir şey var mı, çünkü fiyat düşünce emin olamadım. Buy Windows 10 Home - Microsoft Store
TL değil, Dolar yazıyor orada. Bildiğim kadarıyla 500-600 TL'lik olanları her yerde kullanabiliyorsunuz. 100-120 TL'lik olanları ise bir kere kullanabiliyorsunuz. Mesela Kinguin'de 121 TL: Windows 10 Pro OEM Key | Buy on Kinguin
TL değil, Dolar yazıyor orada. Bildiğim kadarıyla 500-600 TL'lik olanları her yerde kullanabiliyorsunuz. 100-120 TL'lik olanları ise bir kere kullanabiliyorsunuz. Mesela Kinguin'de 121 TL: Windows 10 Pro OEM Key | Buy on Kinguin