i7 6700K ve GTX 1080 sistem toplama

k0sm4k

Hectopat
Katılım
2 Ağustos 2017
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
  • Ekran karti GTX 1080
  • Sogutucu Corsair Hydro H100i v2
  • Monitor BenQ XL2411Z
Ekran Görüntüsü - 2017-08-02 08-01-30.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciyi AMD Ryzen serisi değiştirmen daha mantıklı olacaktır eğer illa ki intel alacağım diyorsan 6.nesil değil 7. nesil al.
Kasa olarak o kasayı hiç tavsiye etmem dış görünüşü her ne kadar güzel olsads kasa içi kablolama çok kötü.
Windows'a 100TL vermene gerek 30-40 TL'ye n11 gibi sitelerden alabilirsin Emircan'ın dediği gibi.
 
Tesekkurler tavsiyeleriniz icin :) AMD almayi hicbir zaman dusunmedim. Benchmarklarina bile bakmadim, fanboy degilim fakat Intel'i gozum kapali alacagim. Windows 10'a gelirsek, n11 gibi sitelerden ucuza almama sebebim esegi saglam kaziga baglamak :)

Kasayi ise bununla degistirmeyi dusunuyorum: Corsair Carbide 270R Mid-Tower Pencereli Kasa

100 dolar kazık girsin diyorsun yani ? 50 liraya alsan geriye kalan parayla SSD'ye takviye yaparsın. Ayrıca niye Ryzen'in benchmark testine bakmadan İntel diyorsun ? O işlemci en fazla 1 yıl sonra elinde patlayacak. Oyunlar çoklu çekirdek kullanımına başlayınca oyundan zevk almayacaksın.
 
Hocam niye beni etiketlediniz? Ben şu an olacakları anlatayım direk. Biz Ryzen diyeceğiz o Intel daha iyi AMD ısınıyor diyecek. Biz SSD diyeceğiz o "fepese" diyecek. Ben IPS diyeceğim o ms diyecek yayıncı diyecek, ben çıldıracağım. Teşekkürler, kalsın.
 
Tesekkurler tavsiyeleriniz icin :) AMD almayi hicbir zaman dusunmedim. Benchmarklarina bile bakmadim, fanboy degilim fakat Intel'i gozum kapali alacagim. Windows 10'a gelirsek, n11 gibi sitelerden ucuza almama sebebim esegi saglam kaziga baglamak :)

Kasayi ise bununla degistirmeyi dusunuyorum: Corsair Carbide 270R Mid-Tower Pencereli Kasa
Fanboy değilim diyorsun ama tam şu an Fanboyluk yapıyorsun.
AMD çoklu çekirdek performansı olarak daha iyi ve oyunlar artık çoklu çekirdeğe geçiyor. Oyunlarda şu an İntel daha çok fps veriyor. Fakat bu fark ilerleyen zamanlarda düşecek. Ama sen "Yok ben 1 fps fazla alacağım." Dersen ayrı mesele.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı