i7 6700K ve GTX 960 4GB Sistem CS:GO anlık FPS düşüşü sorunu

Cankut Çelik

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

CSGO'da aşırı derece FPS düşmesi ve anlık düşmelerin meydana geldiğini gördüm. Başta fazla dert etmiyordum fakat git gide bana sıkıntı yapmaya başladı. İşlemci overclockta iken 4.7 veya 4.6, 4.4'de bile aynı FPS değerlerini alıyorum. Bunun sebebini gerçekten anlamadım ve oyunda oynadığım halde sıcaklık 50 dereceyi geçmiyor. Termal macun yenilemesi yapmıştım. Soğutucum Thermaltake Frio Advanced onları da akıllı fan kontrolünden çıkartıp 2 fanı da 2000RPM olmak üzere çalıştırıyorum daha da fazla sıcaklık düşüyor fakat FPS hala aynı. Bunun sebebi neden olabilir?
  • Anakart: MSI Tomahawk Z170A (NOAC) (BIOS en son sürüm update edildi.)
  • CPU: i7 6700k Otomatik O.C (4.4) elle OC 4.7 - 4.6 denenip aynı sonuçlar alınıyor.
  • RAM: HyperX Fury Black CL15 2400MHz 8GB
  • Ekran Kartı: GTX 960 EVGA 4GB 128 Bit SSC
  • Soğutucu: Thermaltake Frio Advanced
  • PowerSupply: 750W 80 Plus Cooler Master GX-2
  • SSD: Corsair Le Force 240GB

Driverlar son sürüm güncel olup hepsinin kontrollerini yaptım. Ve format atmayı oyunu tekrar yüklemeyi dosyaları doğrulamayı denedim fakat sonuç hala aynı bu konu hakkında bilgisi olup yardımcı olan herkese teşekkürlerimi sunarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…