Kardeşim sistemi bu şekilde önerdim, fakat senin isteklerin doğrultusunda. Bence hız aşırtma ile uğraşmaz isen, anakart bellek ve işemciden azıcık kısar R9 390X alırsın, sonuçta oyun bilgisayarı, sürekli render almayacaksın. Bir işine yaramayacak hız aşırtma farkı anlayamazsın oyunlarda. "ÇOK ZORLU İŞLEMLERDE" fark açığa çıkar oda abartı değil.
Kardeşim sistemi bu şekilde önerdim, fakat senin isteklerin doğrultusunda. Bence hız aşırtma ile uğraşmaz isen, anakart bellek ve işemciden azıcık kısar R9 390X alırsın, sonuçta oyun bilgisayarı, sürekli render almayacaksın.
R9 390X koymak istiyorsun ve ses yalıtımı diyorsun? Sıvı soğutma var birde. O ses yalıtımı sinemadaki gibi falan olmuyor yalnız, ince bir katman ve düşündüğünüz şekilde de sesi soğurmuyor. Kasa dışında sistem çok güzel olmuş.
R9 390X koymak istiyorsun ve ses yalıtımı diyorsun? Sıvı soğutma var birde. O ses yalıtımı sinemadaki gibi falan olmuyor yalnız, ince bir katman ve düşündüğünüz şekilde de sesi soğurmuyor. Kasa dışında sistem çok güzel olmuş.
Sıvı soğutmanın fan çapı 12 cm olduğundan ve hızlı dönmeye ihtiyacı olmadığından yeterince sessiz. Ekran kartına gelince o kadar ses olur artık sonuçta R9 390X.
İşlemciye hız aşırtma yapıp, üzerine çok ısınmasına neden olacak kadar işlemciyi ağır yük altında bırakılırsa fan hızı doğal olarak artacaktır. Her neyse bu benim tercihim. Güzellik görecelidir, bana tatlı ve kibar gözüküyor. Dilerse farklı kasa alır zaten.
İşlemciye hız aşırtma yapıp, üzerine çok ısınmasına neden olacak kadar işlemciyi ağır yük altında bırakılırsa fan hızı doğal olarak artacaktır. Her neyse bu benim tercihim. Güzellik görecelidir, bana tatlı ve kibar gözüküyor. Dilerse farklı kasa alır zaten.