i7 6700k ve GTX 970 Sistem

Intel Skylake Core i5 6600K 3.5GHz 6MB Cache LGA 1151 İşlemci

Asus Z170M-PLUS Intel Z170 1151 Soket DDR4 3466MHz(O.C) Sata 3.0 Usb 3.0 mATX Anakart

2 adet Kingston DDR4 8GB HyperX Fury 2666MHz DDR4 Ram (HX426C15FB/8)

Asus STRIX R9 390 Gaming 8GB GDDR5 512bit DVI HDMI DP Ekran Kartı (STRIX-R9390-DC3OC-8GD5-GAMING)

Aerocool DS Cube 2xUSB3.0, 2xUSB2.0 SSD Ready Micro ATX Küp Kasa

Aerocool KCAS Serisi 80+ Bronze 750W Aktif PFC Modüler Güç Kaynağı

Kingston HyperX Savage 240GB 560-530MB/s SSD (SHSS37A/240G)

SilverStone Tundra Serisi TD03-LITE

Kardeşim sistemi bu şekilde önerdim, fakat senin isteklerin doğrultusunda. Bence hız aşırtma ile uğraşmaz isen, anakart bellek ve işemciden azıcık kısar R9 390X alırsın, sonuçta oyun bilgisayarı, sürekli render almayacaksın. Bir işine yaramayacak hız aşırtma farkı anlayamazsın oyunlarda. "ÇOK ZORLU İŞLEMLERDE" fark açığa çıkar oda abartı değil.

Son düzenleme:
Arkadaşın bütçesine uyuyorsa çok güzel olmuş ama o küp kasa neyin nesi anlamadım? Kimse öyle bir şey istememiş.
Dalga geçiyorsunuz galiba?

Arkadaşın bütçesine uyuyorsa çok güzel olmuş ama o küp kasa neyin nesi anlamadım? Kimse öyle bir şey istememiş.
Dalga geçiyorsunuz galiba?
Hayır dalga geçmedim o küp kasa ses yalıtımlı ve fanları da aşırı sessiz. Birazda konfora önem veriyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır dalga geçmedim o küp kasa ses yalıtımlı ve fanları da aşırı sessiz. Birazda konfora önem veriyorum.
R9 390X koymak istiyorsun ve ses yalıtımı diyorsun? :D Sıvı soğutma var birde. O ses yalıtımı sinemadaki gibi falan olmuyor yalnız, ince bir katman ve düşündüğünüz şekilde de sesi soğurmuyor. Kasa dışında sistem çok güzel olmuş.

R9 390X koymak istiyorsun ve ses yalıtımı diyorsun? :D Sıvı soğutma var birde. O ses yalıtımı sinemadaki gibi falan olmuyor yalnız, ince bir katman ve düşündüğünüz şekilde de sesi soğurmuyor. Kasa dışında sistem çok güzel olmuş.
Sıvı soğutmanın fan çapı 12 cm olduğundan ve hızlı dönmeye ihtiyacı olmadığından yeterince sessiz. Ekran kartına gelince o kadar ses olur artık sonuçta R9 390X. :D

18~35 dBA aralığı var ve 2500±200RPM aralığında dönüyor. Tekrar düşünün bence sessiz oluşunu. :D
İşlemciye hız aşırtma yapıp, üzerine çok ısınmasına neden olacak kadar işlemciyi ağır yük altında bırakılırsa fan hızı doğal olarak artacaktır. Her neyse bu benim tercihim. Güzellik görecelidir, bana tatlı ve kibar gözüküyor. Dilerse farklı kasa alır zaten.

İşlemciye hız aşırtma yapıp, üzerine çok ısınmasına neden olacak kadar işlemciyi ağır yük altında bırakılırsa fan hızı doğal olarak artacaktır. Her neyse bu benim tercihim. Güzellik görecelidir, bana tatlı ve kibar gözüküyor. Dilerse farklı kasa alır zaten.
origin-genesis-red-inverted.jpg Şöyle kasaların kullanıldığı bir dönemdeyiz, boş verin tatlıyı, kibarı ya. :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı