i7 6700k ve GTX 970 Sistem

Daha fazla  
Merhaba, ben bir sistem topladım sizce uyumlu mu? Bütçem 4.000 TL. Pardon r9 390 ekran kartı.

bilgisayar.png

Son düzenleyen: Moderatör:
1-Hız aşırtma konusunda yeterli bilgin yok ise K işlemci alma zaten TDP değeri de yüksek soğutması daha çok zorlaşıyor.

2-Bu işlerden çok çakmıyorsan ve dilersen adam akıllı sistem önerisinde bulunabilirim.

Kastınız PSU ise 700 watt yeterli olmayabilir o.c. de yapacaksanız üst düzey. r9 390 750 watt psu istiyor diye hatırlıyorum yinede resmi sitesinden tdp değerlerini kontrol edin. Ayrıca kasaya dahil PSU'lara hiçbir zaman sıcak bakmadım.

1. Hız aşırtma hakkında bilgim yok ama ileride yapabilirim.
  2. Evet bir sistem önerisinde bulunursa iyi olur.
    1-Hız aşırtma konusunda yeterli bilgin yok ise K işlemci alma zaten TDP değeri de yüksek soğutması daha çok zorlaşıyor.

2-Bu işlerden çok çakmıyorsan ve dilersen adam akıllı sistem önerisinde bulunabilirim.

İşlemci soğutucu önerir misiniz 150 TL.
Kasa güzel ama soğutma anlamında ne kadar başarılı olur bilemem. Çünkü sadece egzoz fan ile geliyor, ön tarafa sizin 2 tane fan takmanız da fayda var.
PSU olarak 700W yeterlidir.
Bu işlemci için kaliteli bir sıvı soğutucu almalısınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı