i7 6700K ve GTX 970 tabanlı sisteme PSU önerisi

TYK.

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Benim şu an bilgisayarım da bulunan Aerocool VX-500 (500W) güç kaynağı bilgisayarıma yetmiyor. Oyunlarda bilgisayar kendine reset atıyor. Kaç W PSU almalıyım ve hangi markayı almalıyım? Şu anlık bunu düşünüyorum. Sistem bu arkadaşlar sizin öneriniz nedir? Bilgisayarın kasası Cooler Master Elite 130 küp

i7 6700K 4GHz.
GTX 970 4 GB (OC yapılmadı)
16 GB RAM (2x8 2666MHz Dual)
Z170'ı Gaming Pro AC.

350₺ sınırım arkadaşlar, fiyat performans ürünü arıyorum. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ekteki siteyi kullanarak hesaplayabilirsin.

Bende z270 anakart ve 6700k işlemci kullanıyorum. Ekran kartı olarak rx 580 8GB modeli takılı. Aerecool 600w bronze 80+ plus güç kaynağı kullanıyorum. 600 W yeterli olur gibi düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim, bu sistemim için uygundur değil mi? Bir de benim gösterdiğim ürün mü iyidir yoksa sizin örnek verdiğiniz mi?
Bahsettiğim ürün: High Power 700W Simplicity 80+ Kırmızı Led Fanlı Güç Kaynağı HPG-700ST-T12S 39969 HIGH POWER | Trendyol

Sizdeki ürüne göre ciddi artısı var. Bu PSU 696 Watt daha da önemlisi 58 Amper ile sizin sitemde fazlası bile var.
Çok çok teşekkür ederim ilginiz ve cevabınız için, o zaman bu ürünü alacağım. Konuyu kapatmadan son sorum en son dediğiniz cümle de "sizin sitemde fazlası bile var." ne demek istediniz? Yani sistemim daha mı yüksek W istiyor? 80+ değil ürün, fark eder mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…