Öncelikle herkese merhaba. Benim şu an bilgisayarım da bulunan Aerocool VX-500 (500W) güç kaynağı bilgisayarıma yetmiyor. Oyunlarda bilgisayar kendine reset atıyor. Kaç W PSU almalıyım ve hangi markayı almalıyım? Şu anlık bunu düşünüyorum. Sistem bu arkadaşlar sizin öneriniz nedir? Bilgisayarın kasası Cooler Master Elite 130 küp
Find the perfect power supply unit (PSU) for your computer system with our accurate PSU calculator. Determine the ideal wattage based on your components and calculate power requirements for optimal performance.
Bende z270 anakart ve 6700k işlemci kullanıyorum. Ekran kartı olarak rx 580 8GB modeli takılı. Aerecool 600w bronze 80+ plus güç kaynağı kullanıyorum. 600 W yeterli olur gibi düşünüyorum.
Aerocool VX Plus AE-VXP750 750W Aktif PFC Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Aerocool VX Plus AE-VXP750 750W Aktif PFC Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Çok çok teşekkür ederim ilginiz ve cevabınız için, o zaman bu ürünü alacağım. Konuyu kapatmadan son sorum en son dediğiniz cümle de "sizin sitemde fazlası bile var." ne demek istediniz? Yani sistemim daha mı yüksek W istiyor? 80+ değil ürün, fark eder mi sizce?
Demek istediğim sizin sistem ihtiyacından fazlası var. Olası, ileri ki dönemde yükseltmelerde de size tam cevap verecektir. 80+ olmaması handikap olmakla beraber, ALINAMAZ niteliği taşımıyor. Bu fiyat dengesinde bence ALINABİLİR.