i7 6700K ve GTX 970 tabanlı sisteme PSU önerisi

TYK.

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Benim şu an bilgisayarım da bulunan Aerocool VX-500 (500W) güç kaynağı bilgisayarıma yetmiyor. Oyunlarda bilgisayar kendine reset atıyor. Kaç W PSU almalıyım ve hangi markayı almalıyım? Şu anlık bunu düşünüyorum. Sistem bu arkadaşlar sizin öneriniz nedir? Bilgisayarın kasası Cooler Master Elite 130 küp

i7 6700K 4GHz.
GTX 970 4 GB (OC yapılmadı)
16 GB RAM (2x8 2666MHz Dual)
Z170'ı Gaming Pro AC.

350₺ sınırım arkadaşlar, fiyat performans ürünü arıyorum. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende z270 anakart ve 6700k işlemci kullanıyorum. Ekran kartı olarak rx 580 8GB modeli takılı. Aerecool 600w bronze 80+ plus güç kaynağı kullanıyorum. 600 W yeterli olur gibi düşünüyorum.

12V kanalından 696 Watt, 58 Amper. 334 TL ve ücretsiz kargo.
Çok teşekkür ederim, bu sistemim için uygundur değil mi? Bir de benim gösterdiğim ürün mü iyidir yoksa sizin örnek verdiğiniz mi?
Bahsettiğim ürün: High Power 700W Simplicity 80+ Kırmızı Led Fanlı Güç Kaynağı HPG-700ST-T12S 39969 HIGH POWER | Trendyol

Sizdeki ürüne göre ciddi artısı var. Bu PSU 696 Watt daha da önemlisi 58 Amper ile sizin sitemde fazlası bile var.
Çok çok teşekkür ederim ilginiz ve cevabınız için, o zaman bu ürünü alacağım. Konuyu kapatmadan son sorum en son dediğiniz cümle de "sizin sitemde fazlası bile var." ne demek istediniz? Yani sistemim daha mı yüksek W istiyor? 80+ değil ürün, fark eder mi sizce?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı