İ7 6700K ve GTX 980Ti Tabanlı Sistem Toplama

Teşekkür ederim amacını çözemedim benim maddi durumum olabilir bu kimseyi ilgilendirmez neyse uzatmayıp cevaplayayım.SSD var orda tabi göremediysen bilemem.

@brrk talya Merhaba dostum sistemin güzel olmuş fakat Vatan bilgisayar 'ın fiyatları uçuk oluyor daha uygun olan firmalardan alışveriş yaparsan daha ucuza satın alabilirsin. Örneğin; Eksenbilgisayar, İnventus, Sinerji vs...

Dostum düşüncen için çok teşekkürler öğrendiğim iyi oldu Eksenbilgisayar düşünmüştüm güvenebilir miyim ? bilemedim.

Sinerji,ve eksen bilgisayar gayet güvenlidir ama inventusu bilemem.

İster HDD'den kıs ister başka yerden ama en az 500GB SSD bulunsun o bütçede. Yada al bu sistemi SSD eklemek çok da dert değil.

Elimde 1TB Samsung 840 pro ssd bulunmakta o yüzden eklemedim mesaja eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın.

@brrk talya Eksen, İnventus, Exa, Vatan, Gold vs. bunların hepsi çok güvenilir ve köklü firmalardır, güvenebilirsiniz. Not: Benim favorim İnventus ve Eksen Bilgisayardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…