Ömer Faruk Yazıcı Kilopat Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2019 #41 Firehorse MK II dedi: Evet, evet yükseltebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Acaba biostamı bir şeyi yanlış yapıyorum dicem biosta işlemci hızı doğru gösteriyor ama görev yöneticisi yükselmiyor neden ?
Firehorse MK II dedi: Evet, evet yükseltebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Acaba biostamı bir şeyi yanlış yapıyorum dicem biosta işlemci hızı doğru gösteriyor ama görev yöneticisi yükselmiyor neden ?
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2019 #42 BIOS üzerinde 3.7 GHz olarak görünüyor mu?
Ömer Faruk Yazıcı Kilopat Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2019 #43 Firehorse MK II dedi: BIOS üzerinde 3.7 GHz olarak görünüyor mu? Genişletmek için tıkla... Emin olmak için bi kez daha kontrol edicem. Firehorse MK II dedi: BIOS üzerinde 3.7 GHz olarak görünüyor mu? Genişletmek için tıkla... Sonuç ne ? çok anlamadım ben bişte bios 3.7 gösteriyor windows 3.6 da kalıyor. Firehorse MK II dedi: BIOS üzerinde 3.7 GHz olarak görünüyor mu? Genişletmek için tıkla... İntel Turbo boost programı engellliyor olabilir mi ? Son düzenleme: 19 Ekim 2019
Firehorse MK II dedi: BIOS üzerinde 3.7 GHz olarak görünüyor mu? Genişletmek için tıkla... Emin olmak için bi kez daha kontrol edicem. Firehorse MK II dedi: BIOS üzerinde 3.7 GHz olarak görünüyor mu? Genişletmek için tıkla... Sonuç ne ? çok anlamadım ben bişte bios 3.7 gösteriyor windows 3.6 da kalıyor. Firehorse MK II dedi: BIOS üzerinde 3.7 GHz olarak görünüyor mu? Genişletmek için tıkla... İntel Turbo boost programı engellliyor olabilir mi ?
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2019 #44 BIOS 3.7 olarak gösteriyorsa, overclock başarılı demektir. Intel'in Turbo Boost programını hiç kullanmadım. Kaldırarak deneyebilirsiniz.
BIOS 3.7 olarak gösteriyorsa, overclock başarılı demektir. Intel'in Turbo Boost programını hiç kullanmadım. Kaldırarak deneyebilirsiniz.
Ömer Faruk Yazıcı Kilopat Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2019 #45 Firehorse MK II dedi: BIOS 3.7 olarak gösteriyorsa, overclock başarılı demektir. Intel'in Turbo Boost programını hiç kullanmadım. Kaldırarak deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kurcalarken fark ettim bios da bile var intel turbo boost var kapatamıyorum. Ayarları fabrika ayarlarına çevirip denedim stres testini zaten işlemci kendini 3,61 boostluyor yani gerek yok üstüne çıkamadık.
Firehorse MK II dedi: BIOS 3.7 olarak gösteriyorsa, overclock başarılı demektir. Intel'in Turbo Boost programını hiç kullanmadım. Kaldırarak deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kurcalarken fark ettim bios da bile var intel turbo boost var kapatamıyorum. Ayarları fabrika ayarlarına çevirip denedim stres testini zaten işlemci kendini 3,61 boostluyor yani gerek yok üstüne çıkamadık.