Ömer Faruk Yazıcı
Kilopat
Daha fazla
Babamın okulda ki işlerini ve yeri geldiğinde benim elime de geçtiğinde oyun oynayabileceğim orta seviye veya orta-üst bir sistem toplamak istiyorum. İlk başlardaki parçaları çok iyi almadan ileriye dönük bir sistem toplamak istiyorum. AMD sistemler hakkında çok bir bilgi sahibi değilim hatta hiç bilgi sahibi değilim desem yeridir. AMD olmasını şu yüzden istiyorum şu an kullandığım Intel bir sistem var ve hayatımda hiç AMD bir sistem kullanmadım ve saçma ama AMD bir sistem kullanmak istiyorum ve fiyat konusunda AMD sistemlerin biraz daha uygun olmaları beni cezbediyor. Aklımda ilk önce orta seviye sağlam bir anakart alıp onun üstünden geliştire geliştire bir sistem toplamak var o yüzden en çok parayı anakarta harcamayı düşünüyorum. Şu an ki sistemim kadar olmasa da en azında ilerleyen vadede ekran kartını da alınca orta veya üst ayarlarda for Honor, Rainbow Six Siege oynayabileceğim bir sistem istiyorum. İşin kısacası şu an sağlam bir anakart, işlemci, RAM, güç kaynağı alıp sonradan bir ekran kartı ile taçlandırmak istiyorum. Biraz fazla uzattım kusura bakmayın. 
Şu anki sistemim;
Intel i7 6800K
NVIDIA GTX 960 4 GB
16 GB 2300 MHz RAM
Gigabyte X-99 UD3 anakart
Şu anki sistemim;
Intel i7 6800K
NVIDIA GTX 960 4 GB
16 GB 2300 MHz RAM
Gigabyte X-99 UD3 anakart
Son düzenleyen: Moderatör: