i7 6800K ve GTX 1070 Sistem Toplama

Bende NZXT Noctis 450 almak isterim, çok hoş duruyor, ayrıca hava sirkülasyonu hakkında iyi görüşler var.

Aynen corsairin yeni ml fanlarını çok övüyorlar sessizlik konusunda. Dediğiniz gibi olsun o zaman z170 üzerine sistemi kurmak daha mantıklı olacak, en azından fiyat yönünden.

Sistem güzel fakat ITX mantığına ben o kasayı ne kadar kaliteli şık olsada uygun görmüyorum çünkü çok büyük ITX dediğin core v1, CM 110 ve sugo gibi yani kutu gibi olmalı bence.

Sistem güzel fakat ITX mantığına ben o kasayı ne kadar kaliteli şık olsada uygun görmüyorum çünkü çok büyük ITX dediğin core v1, CM 110 ve sugo gibi yani kutu gibi olmalı bence.

Zevk meselesi be kardes. Bence bu ufak kasaya o kadar cok sey sigdirmis olmak ayri bir zevk. Senin dedigin sey daha cok oturma odasi, televizyon alti, konsol misali sistem. Mesela VR icin senin dedigin cok güzel olur. Oyun bilgisayari dedigin biraz da gösterisli olmali.

Ama onlar NZXT, daha çok oyuncuya yönelik olduğu için daha kaliteli ve şık kasalar yapıyorlar, sen gelip fazladan para harcayacağın bir sistemi öylesine bir kutuya koymak ister misin?

İşte bu yanlış. AMD'nin FX sistemi geride kalmış olabilir ama yakında 14 nm teknolojili ZEN çıkacak. Bu kadar önyargılı olmasak?

İşte bu yanlış. AMD'nin FX sistemi geride kalmış olabilir ama yakında 14 nm teknolojili ZEN çıkacak. Bu kadar önyargılı olmasak?

Bende cok merak ediyorum AMD'nin yeni islemcileri Intel'e rakip olabilecekmi diye.

İ7 6900k'yı az bir farkla yendiler, bu soruna cevap olmuştur inşallah.

1. Zen o zaman X99 klasmaninda mi gidiyor?
2. Hangi kategoride yendiler? Sonucta AMD'nin tanitimlarina güven olmuyor... 2 tane RX480 bir tane GTX 1080'den iyi calisiyor diyorlar ve bunu gösterirken AMD'ye bakan bir oyunla tanitimi yapiyorlar. Sonra bir bakmisiz ki alakasi yok. GTX 1080'e yetisemiyor CrossfireX RX480.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…