Kabylake işlemci ya da Zen önermek isterdim, ancak Eylül'de alacağın için gerek duymadım.Mesela Cs go da senin kart yüzde kaç kullanıyor hiç baktın mı?
Kabylake işlemci ya da Zen önermek isterdim, ancak Eylül'de alacağın için gerek duymadım.Mesela Cs go da senin kart yüzde kaç kullanıyor hiç baktın mı?
Yazdıklarınız gayet mantıklı geldi. 6850k almaya bütçem yetmez. Zaten ben sli için değil olurda render yaparsam diye x99 a yönelmiştim. Benim oynayacağım oyunlar zaten dota 2 cs go hearthstone gibi sistemi zorlayan oyunlar değil. O yüzden 1080p monitöre yöneldim.Konuya en baştan sistem tercihinden başlayarak söze gireyim. X99 sistem toplayacaksan eğer çoklu ekran kartı kullanmaya yönelik işlemci olarak 6850K'dan aşağı tercih etmemelisin. Böyle bir niyetin yoksada sırf X99 diye 6800K + X99 sistemin daha hesaplı 6700K + Z170 ikilisinden performans bakımından hiçbir esprisi kalmaz gereksiz masraf olur. Monitör konusuna gelirsek böylesi üst düzey sisteme ben hiçbir suretle 1080P almazdım. Bence 1080P artık giriş seviye 2000 TL bütçeli sistemlerden hariç düşünülmemeli. Monitör en uzun süreli kullanacağın donanımların başında geliyor bir 5 sene içerisinde kasada donanım değişikliği yaparken en son monitör yenilemek aklına gelecektir. Bu yüzden uzun vadeli düşünürsek miadı yavaştan dolan 1080P monitörü hiç düşünme derim. 2K 144HZ monitör 6850K işlemci tek 1070 sistem alıp daha sonra bütçe arttırdığında ikinci 1070 almak seçenekler arasında olmalı.
Kabylake nedir?Kabylake işlemci ya da Zen önermek isterdim, ancak Eylül'de alacağın için gerek duymadım.
İ7 7700k yani 7. nesil işlemci.Yazdıklarınız gayet mantıklı geldi. 6850k almaya bütçem yetmez. Zaten ben sli için değil olurda render yaparsam diye x99 a yönelmiştim. Benim oynayacağım oyunlar zaten dota 2 cs go hearthstone gibi sistemi zorlayan oyunlar değil. O yüzden 1080p monitöre yöneldim.
Kabylake nedir?
Ne zaman çıkacak?İ7 7700k yani 7. nesil işlemci.
2016 diye belirtilmiş. Doğru mu bilmem.Ne zaman çıkacak?
Yazdıklarınız gayet mantıklı geldi. 6850k almaya bütçem yetmez. Zaten ben sli için değil olurda render yaparsam diye x99 a yönelmiştim. Benim oynayacağım oyunlar zaten dota 2 cs go hearthstone gibi sistemi zorlayan oyunlar değil. O yüzden 1080p monitöre yöneldim.
Kabylake nedir?
Bakalım düşüneyim bir iki gün daha. Max 5 gün içinde işlemci ve ekran kartının siparişini vericem amazondan. Ya almışken tam olsun diye x99 alırım yada gidip mini itx toplasam bile şaşırmayın@CJack60 Kesinlikle katiliyorum. Eger sadece render yaparim düsüncesiylen X99 alacaksan hic geregi yok. Z170 sistemle de gayet güzel render isleri yapilabiliyor.Dedigi gibi de 2K 144HZ'lik monitöre yönelmen daha mantikli ve alabilirsen GTX 1080 grafikkarti.
Ama yine de sen bilirsin tabi.
![]()
![]()
Valla böyle bütçeye mini itx hiç ama hiç olmazBakalım düşüneyim bir iki gün daha. Max 5 gün içinde işlemci ve ekran kartının siparişini vericem amazondan. Ya almışken tam olsun diye x99 alırım yada gidip mini itx toplasam bile şaşırmayın![]()
Siparişi verdikten sonra görürsünüz işte nasıl bir sistem olacakValla böyle bütçeye mini itx hiç ama hiç olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.