i7 6820HQ %100 CPU Kullanımı Sorunu

Um_Av

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, forumu uzun süredir takip etmeme rağmen yeni kayıt oldum.
Bir sorunum var. Sinir bozucu bir sorun. Konu başlığından da anlaşılacağı üzere, %100 CPU sorunu.
Windows 10 kullanıyorum. Görev Yöneticisi bölümünü açtığımda, CPU kullanımının %100 olduğunu görüyorum. Her şeyi kapatıyorum sonuç yine aynı %99 dahi olmuyor. Her zaman %100. Örneğin ekran görüntüsündeki en yüksek CPU yiyen şeyi kapatıyorum, bu sefer başka bir program coşuyor. Onu kapatıyorum bir başkası coşuyor.

vJ7yMR.png

Bilgisayarımın bileşenleri:
  • Intel i7 6820HQ
  • 32 GB RAM
  • GTX 1070
  • 64 BİT Windows 10 Home Single Language İşletim Sistemi
Yardımınızı bekliyorum. Herkese iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
MWarfare, teşekkür ederim fakat format atmak istemiyorum. Cihazım daha yeni formatlanmış sayılır.1 Ay dahi olmadı.

G4560, Maalesef anlayamadım linkteki çözüm yollarını.

Arkadaşlar konu güncel, belki bir yardım eden çıkar ümidiyle. Herkese iyi akşamlar dilerim.

Yeni konu açacaktım ama tamamen aynı sorunla karşı karşıyayım Win10 son sürümü 1 hafta önce temiz kurulumla yeni aldığım ssd me kurdum ancak görev yöneticisinde cpu kullanımı sürekli %100'de bunun çözümü için yardımcı olabilecek var mı ?

Aynı yorumu gördüm ama görev yöneticisinde o isimde bir işleme rastlayamadım (belki de ben anlayamadım) biraz daha açıklayıcı olur musunuz rica etsem ?

Şuan defender ile taratıyorum uzun sürecek gibi gözüküyor sonucunu paylaşacağım. Kaynak izleyicisinden cpu bölümünün görüntüsünü paylaşabilirim yardımı olursa eğer.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı