Uzun vadeli kullanım için kaliteden ödün vermek istemiyorsan platinum verimlilikte PSU almalısın. Corsair alacaksanda kalite açısından RM değil HX yada AX modellerine gözatmalısın. RM onlardan sonra geliyor.
Uzun vadeli kullanım için kaliteden ödün vermek istemiyorsan platinum verimlilikte PSU almalısın. Corsair alacaksanda kalite açısından RM değil HX yada AX modellerine gözatmalısın. RM onlardan sonra geliyor.
Hafif ney hafif dostum. Aerocool diyorsan çok iyi bir markadır. 28 watt fark ile 1000 watt almayı yeğlerim yani. Amper farkı çok yani. Uzun ömürlü istiyorsan KCAS 1000W al. Hafif de değildir yani. 1000 kilo 850 kilodan ağırdır.
Ağabey 12 volt yolunda 81 amper veriyor nesini beğenmiyorsun sebebi neydi ki? 750 lira güç kaynağına çok gözünü seveyim. 6 amper için 300 lira para vermek nedir. Bütçe umurunda değilse al. Ama ben olsam KCAS 1000w alırdım her türlü 1000 watt'a ulaşamayacaksın. Sana kalmış ben bir şey demiyorum. Fiyat umurunda değilse buyur; High Power ASTRO GD 1200W 80+ Gold Modüler Güç Kaynağı
platinium diye abartmayın gold bile bence abartı. 80+ olsun yeterli. Al tek kanaldan 100 amper 1200 watt tamamını karşılıyor. Güç kaynağından ne istiyorsun anlamadım 850 watt bile yeterli yani. Bir daha söyleyeyim büyük ihtimal okumadın yazımı. 1080 ile sadece ikili SLI yapabilirsin bunu protokole dökmüştü nVidia, ondan sonra vazgeçti tamamen oyunda üçlü dörtlü SLI yok ancak ikili SLI yapabilirsin. Üçlü, dörtlü SLI ancak testlerde çalışacak yani iki tane 1080 ile 6850 k ile 1.5 VOLTAJ versen bile 6.5 FREKANSINA alsan bile 1000 watt'a erişemezsin.
Sıvı soğutma ile bu dediğim değere hayatta ulaşamazsın. Sıvı nitrojen lazım bunun için. Zaten sıvı nitrojen kullanacaksan 1080 SLI ile oyun oynamaz, gider işlemcinin durumuna bakarsın ne kadar O.C yapabildik diye sıvı nitrojen durumuna bakarsın. Ana kartına buharı ne kadar gidiyor fazla rutubet olmasın diye yanlarında buharı itsin diye fan eklersin bildiğin ameliyat gibi uğraşırsın. O güç kaynağı tamamen işlemciye oynar. Ekrana görüntü gelsin diye ekran kartı takarsın yani. Sıvı nitrojen de kullanmayacaksın sıvı soğutucu ile bir yere çıkacaksın yani uzun ömürlülük istiyorsan o içine sinmeyen güç kaynağı yeterli gelir.
PSU'lara verilen sertifika haybeye verilmiyor. O verimliliği saatlerce günlerce ağır teste tabi tutup öyle veriyorlar. Performansı doğrudan etkilemesede Platinum sertifikaya sahip PSU'lar daha düşük sertifikaya sahip olanlar zamanla işlevsiz yetersiz kalsa bile çalışmaya yetecek kadar kaliteli bileşenlerden üretilir. Bu yüzden 7 yıl 10 yıl garanti süresi pay biçerler bozulacağından değil ürünlerine güvendiklerinden bu kadar uzun garanti süresi vermeleri.