İ7 6850K Tabanlı Sistem Toplama

@Leo Corte Hayırlı olsun tekrar. Monitör hala kafamı kurcalıyor. Seneye bi GTX 1080 daha ekleyemezsem 4k da sıkıntı çekebilirim. Ara sıra aklım 2k ya gidiyor, ama bakalım mecbur bayramın bitmesini bekleyeceğiz.

@DeMarcusCousins Teşekkürler dostum. Şu anda 1080 SLI kaldıracak bir 4K yok. 1080 alırsanız 60 üstüne az çıkar. SLI yapsanız öyle bir monitör yok. Yani teknoloji sıkıştı. Dediğim gibi GTX 10 serisi herkesi yanılttı. Firmalar bile 1-2 sene daha öngörüyordu ama yanıldı herkes. 2K Alıp 1080 yapmak yada 4K ile 1070 SLI yapmak en mantıklısı. 2K'da zaten sıkıntı yok. Sorun 4K'da (=

@Leo Corte Sanırım PG27AQ alıp geçecem. Kafam şişti düşünmekten. Bi de 1080 almak biraz uğraştıracak, malum stok sıkıntısı yüzünden.

Sen 1070 SLI dan memnun musun ?

@DeMarcusCousins Valla dostum çözünürlük yüksek olmasına rağmen benim FPS 100'lerde. En ağır sahnelerde 80'i zor görüyorum. Benim monitörde 100 HZ zaten. Bana yetiyor. Gerçek 4K'da da 60-80 civarı alır bu kartlar.

Sen iyisi mi 2K al 1070 al kafan rahatlasın boşver (= 4K çok karışık şu anda seneye tam anlamı ile oturacak. Benim gibi yıllık upgrade yapan biri isen hiç dert değil.

GTX 1080 için F5 tuşunu kırmanız gerekebilir ama şunu unutmayın referans tasarım almayın derim.
MSI ya da Asus düşünüyorum.

Yetmediği yerde ayar düşürürüz artık napalım.

@DeMarcusCousins Görsellikten zerre kadar taviz vermeden ince ayarlarla zaten yüksek FPS alınıyor. Her şey oyun ayarlarında değil. Kart ayarları ile çok az kullanıcı uğraşıyor.

Bu arada 2K frekans değerlerine ulaştı kart ve yük altında 60 derece (= Sıvı soğutma gerçekten mükemmel. 85 dereceydi fanlı olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…