Merhaba @Yiğit Gençer'in verdiği linkten macOS High Sierra kurulum imajını indirdim. Daha sonrasında Win32 imager ile flash belleğime yazdım. BIOS ayarlarımı yaptım. İçine girdikten sonra EFI/OC/'de Lake dosyasının ismini config.plist yaptım bilgisayarı kapattıktan sonra boot edecektim karşıma reset NVRAM yazısı çıktı 1. Windows 2. reset NVRAM yazıyordu 2'ye bastıktan sonra bilgisayar durup kapanıp tekrar açılıyor otomatik Windows'a atıyor bunun sorununu nasıl çözebilirim? İyi forumlar.
Tamamdır dostum. İkimiz de aynı anda yazdığımızdan biraz karıştı. Hata durumunda yeni bir mesaj atarsın aksi taktirde düzenleme yaparsan bildirim düşmüyor.
Tamamdır dostum. İkimiz de aynı anda yazdığımızdan biraz karıştı. Hata durumunda yeni bir mesaj atarsın aksi taktirde düzenleme yaparsan bildirim düşmüyor.
Logodan sonra kendini resetledi install macos disk resimli olana bastım sonra bu firmware hatasını verdi tamam dedikten sonra diğer resimdeki attığımı otomatik yapıyor
OpenCore ile macOS kurulumunu sizlere bir video ile anlatmak istedim. Video üzerinde bazı hatalar yaşadık ama sorunun çözümünü anlattım. Umarım herkesin işine yaracak bir video olmuştur. Gerekli BIOS ayarları ve daha fazlası imaj konumuzda mevcuttur...
OpenCore ile macOS kurulumunu sizlere bir video ile anlatmak istedim. Video üzerinde bazı hatalar yaşadık ama sorunun çözümünü anlattım. Umarım herkesin işine yaracak bir video olmuştur. Gerekli BIOS ayarları ve daha fazlası imaj konumuzda mevcuttur...
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.