fidelcastro Centipat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.210 Çözümler 6 Yer Ankara 23 Ekim 2020 #1 Lenovo Ideapad bir PC var evde. Özellikleri: i7 7500U 2.7 GHz 16 GB RAM NVIDIA GT940MX 4 GB GDDR5 Normal Skyrim'de (Special veya Legendary değil) bütün her şeyi Ultra ayarlara getirsem kaç FPS alabilirim?
Lenovo Ideapad bir PC var evde. Özellikleri: i7 7500U 2.7 GHz 16 GB RAM NVIDIA GT940MX 4 GB GDDR5 Normal Skyrim'de (Special veya Legendary değil) bütün her şeyi Ultra ayarlara getirsem kaç FPS alabilirim?
Morgan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #2 fidelcastro dedi: Lenovo Ideapad bir PC var evde. Özellikleri: i7 7500U 2.7 GHz 16 GB RAM NVIDIA GT940MX 4 GB GDDR5 Normal Skyrim'de (Special veya Legendary değil) bütün her şeyi Ultra ayarlara getirsem kaç FPS alabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
fidelcastro dedi: Lenovo Ideapad bir PC var evde. Özellikleri: i7 7500U 2.7 GHz 16 GB RAM NVIDIA GT940MX 4 GB GDDR5 Normal Skyrim'de (Special veya Legendary değil) bütün her şeyi Ultra ayarlara getirsem kaç FPS alabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
fidelcastro Centipat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.210 Çözümler 6 Yer Ankara 23 Ekim 2020 #3 Morgan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi Special Edition değil hocam. Normal Skyrim
Morgan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi Special Edition değil hocam. Normal Skyrim
Morgan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #4 fidelcastro dedi: Dediğim gibi Special Edition değil hocam. Normal Skyrim Genişletmek için tıkla... Normal Skyrim artık satılmıyor hocam bulamazsınız halihazırda varsa 10 15 FPS ekleyin.
fidelcastro dedi: Dediğim gibi Special Edition değil hocam. Normal Skyrim Genişletmek için tıkla... Normal Skyrim artık satılmıyor hocam bulamazsınız halihazırda varsa 10 15 FPS ekleyin.
Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.099 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Limburg... Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #5 www.systemrequirementslab.com bu site üzerinden bakabilirsiniz. Sİze birşey indirtecek sisteminizi tanımlayacak indirin korkmayın.
www.systemrequirementslab.com bu site üzerinden bakabilirsiniz. Sİze birşey indirtecek sisteminizi tanımlayacak indirin korkmayın.
OyunMenyağı Centipat Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 281 23 Ekim 2020 #6 fidelcastro dedi: Dediğim gibi Special Edition değil hocam. Normal Skyrim Genişletmek için tıkla... Hiç bir fark yok sayılır benim bildiğim. Sadece daha çok para sömürmek için düzenlenmiş hali.
fidelcastro dedi: Dediğim gibi Special Edition değil hocam. Normal Skyrim Genişletmek için tıkla... Hiç bir fark yok sayılır benim bildiğim. Sadece daha çok para sömürmek için düzenlenmiş hali.
fidelcastro Centipat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.210 Çözümler 6 Yer Ankara 23 Ekim 2020 #7 Morgan dedi: Normal Skyrim artık satılmıyor hocam bulamazsınız halihazırda varsa 10 15 FPS ekleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam ayıptır söylemesi korsan kullanıyorum. OyunMenyağı dedi: Hiç bir fark yok sayılır benim bildiğim. Sadece daha çok para sömürmek için düzenlenmiş hali. Genişletmek için tıkla... Grafikler farkediyor biraz hocam.
Morgan dedi: Normal Skyrim artık satılmıyor hocam bulamazsınız halihazırda varsa 10 15 FPS ekleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam ayıptır söylemesi korsan kullanıyorum. OyunMenyağı dedi: Hiç bir fark yok sayılır benim bildiğim. Sadece daha çok para sömürmek için düzenlenmiş hali. Genişletmek için tıkla... Grafikler farkediyor biraz hocam.
Morgan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #8 fidelcastro dedi: Hocam ayıptır söylemesi korsan kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ha tamam hocam o zaman @Cortana12 dedigi gibi Windows yüklü belleği hazır edin.
fidelcastro dedi: Hocam ayıptır söylemesi korsan kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ha tamam hocam o zaman @Cortana12 dedigi gibi Windows yüklü belleği hazır edin.
fidelcastro Centipat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.210 Çözümler 6 Yer Ankara 23 Ekim 2020 #9 Morgan dedi: Ha tamam hocam o zaman @Cortana12 dedigi gibi Windows yüklü belleği hazır edin. Genişletmek için tıkla... Hocam ne kastettiğinizi çok anlamadım ama aynı crack ile kendi bilgisayarımda 1 kez bitirdim oyunu.
Morgan dedi: Ha tamam hocam o zaman @Cortana12 dedigi gibi Windows yüklü belleği hazır edin. Genişletmek için tıkla... Hocam ne kastettiğinizi çok anlamadım ama aynı crack ile kendi bilgisayarımda 1 kez bitirdim oyunu.
Morgan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #10 fidelcastro dedi: Hocam ne kastettiğinizi çok anlamadım ama aynı crack ile kendi bilgisayarımda 1 kez bitirdim oyunu. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum için belleği hazır edin hocam korsan bu her şey olabilir
fidelcastro dedi: Hocam ne kastettiğinizi çok anlamadım ama aynı crack ile kendi bilgisayarımda 1 kez bitirdim oyunu. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum için belleği hazır edin hocam korsan bu her şey olabilir