i7-7500U Skyrim performansı nasıldır?

www.systemrequirementslab.com bu site üzerinden bakabilirsiniz. Sİze birşey indirtecek sisteminizi tanımlayacak indirin korkmayın.
Bilgisayar şu an elimde değil, SSD eklettiğim için bilgisayarcı dayıma bıraktım. Gelince deneyeyim.
Temiz kurulum için belleği hazır edin hocam korsan bu her şey olabilir:)
Tabii ki hocam haklısınız ama oyun hem normal satılmıyor hem de güveniyorum bu siteye. 🙂

Temiz olduğuna eminim. Orijinal hediye edecekseniz yüklemeyim. 🙂
Para konusunda sıkıntılarım olmasa korsan kullanmamanız için hediye edebilirdim, lâkin o dediğiniz oyun bende bile yok. Ben sadece korsan kullanmanın tehlikeli olduğunu bir kez daha hatırlatmak istedim. Umarım dediğiniz gibi temizdir, başınız belaya girmez.

Para konusunda sıkıntılarım olmasa korsan kullanmamanız için hediye edebilirdim, lâkin o dediğiniz oyun bende bile yok, ben sadece korsan kullanmanın tehlikeli olduğunu bir kez daha hatırlatmak istedim. Umarım dediğiniz gibi temizdir, başınız belaya girmez.
Korsan kullanmak her zaman tehlikelidir. Ben riski en az olanı kullanıyorum diyelim o zaman. 🙂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı