Çözüldü i7 7700 - 1050 Ti sistem yavaş çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

beluga23

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: İntel Core i7-7700
Ekran Kartı: Msi 1050ti
Anakart: B150M Pro4/Hyper
İşletim sistemi: Windows 11
Ramler: 8GB (Hyper X) 8GB (Hyper X) 8GB (Hyper X) Hepsi ddr 4
RAM
3 tane 8 GB hyperx 3200Mhz ram toplam 24GB
SSD veya HDD modeli
(Hyperx fury 120Gb SSD) (Seagate 1Tb HDD)
Ekran kartı
MSI 1050 Ti gaming x
Anakart
B150m pro4/hyper
İşlemci
Intel core i7-7700
Nedendir bilmiyorum fakat HDD ve SSD'nin yerini değiştirsem de sonuç aynı oldu. Herhangi bir şey indirmedim, ayrıca mesela Edge gibi tarayicilara girmeye çalışınca sayfa yüklenmiyor bile. Ayrıca Ethernet bağlantisi olmasına rağmen Steam, Riot Games gibi uygulamalarda internet yok olarak gözüküyor.

Çözüm
CMD gir.
Netsh winsock reset.
Netsh int IP reset.
Ipconfig /flushdns
Ipconfig /release
Ipconfig /re New.
Yaz.
PC yeniden başlat.
Ağ ayarlarına gir:
Denetim Masası > ağ ve internet > ağ ve paylaşım merkezi > sol taraftan “bağdaştırıcı ayarlarını değiştir”
Buradan Ethernet bağlantına sağ tık > özellikler > “ınternet protokolü sürüm 4 (TCP/IPv4)” seçip özellikler'e tıkla.
DNS adreslerini elle gir:
8.8.8.8 ve 8.8.4.4 koy, kaydet.

Eğer antivirüs ya da güvenlik duvarı varsa, geçici olarak kapatıp dene. Bazen bunlar engelliyor interneti.
CMD gir.
Netsh winsock reset.
Netsh int IP reset.
Ipconfig /flushdns
Ipconfig /release
Ipconfig /re New.
Yaz.
PC yeniden başlat.
Ağ ayarlarına gir:
Denetim Masası > ağ ve internet > ağ ve paylaşım merkezi > sol taraftan “bağdaştırıcı ayarlarını değiştir”
Buradan Ethernet bağlantına sağ tık > özellikler > “ınternet protokolü sürüm 4 (TCP/IPv4)” seçip özellikler'e tıkla.
DNS adreslerini elle gir:
8.8.8.8 ve 8.8.4.4 koy, kaydet.

Eğer antivirüs ya da güvenlik duvarı varsa, geçici olarak kapatıp dene. Bazen bunlar engelliyor interneti.

Çözüm

Hocam sorun disklerde değil antivirüs uygulamasındaymış Malwarebytes'i kapatınca eskisi gibi çalışmaya başladı bilgisayar bunu nasıl çözebilirim Malwarebytes içinden bir ayar yapılabilir mi bunun için?

Şimdi sorunu çözdüm Malwarebytes web protectionu kapatınca eskisi gibi çalışmaya başladı.

Son düzenleme:

Söyledim zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…