LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 10 Kasım 2020 #1 i7-7700 Kendi soğutucusu ile "Power" testi yapıyorum. "5 WHEA ERROR" yazıyor ardından 90 dereceyi geçtiği için testi durduruyor otomatik olarak. Eğer hatalı bir şekilde yapıyorsam nasıl doğru bir test yaparım? Son düzenleme: 10 Kasım 2020
i7-7700 Kendi soğutucusu ile "Power" testi yapıyorum. "5 WHEA ERROR" yazıyor ardından 90 dereceyi geçtiği için testi durduruyor otomatik olarak. Eğer hatalı bir şekilde yapıyorsam nasıl doğru bir test yaparım?
Çözüm LastPlayer 10 Kasım 2020 Bedirhan6663 dedi: Bahsettiğiniz şey bu olabilir mi Genişletmek için tıkla... Hayır mavi ekran almıyorum programın kendi hata sayacı özelliği var. BIOS fabrika ayarlarına çevirince düzeldi .
Bedirhan6663 dedi: Bahsettiğiniz şey bu olabilir mi Genişletmek için tıkla... Hayır mavi ekran almıyorum programın kendi hata sayacı özelliği var. BIOS fabrika ayarlarına çevirince düzeldi .
Bedirhan6663 Picopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #2 LastPlayer dedi: i7-7700 Kendi soğutucusu ile "Power" testi yapıyorum. "5 WHEA ERROR" yazıyor ardından 90 dereceyi geçtiği için testi durduruyor otomatik olarak. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz şey bu olabilir mi Artı 0 Eksi
LastPlayer dedi: i7-7700 Kendi soğutucusu ile "Power" testi yapıyorum. "5 WHEA ERROR" yazıyor ardından 90 dereceyi geçtiği için testi durduruyor otomatik olarak. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz şey bu olabilir mi
KS KS LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 10 Kasım 2020 #3 Bedirhan6663 dedi: Bahsettiğiniz şey bu olabilir mi Genişletmek için tıkla... Hayır mavi ekran almıyorum programın kendi hata sayacı özelliği var. BIOS fabrika ayarlarına çevirince düzeldi . Son düzenleme: 10 Kasım 2020 Artı 0 Eksi Çözüm
Bedirhan6663 dedi: Bahsettiğiniz şey bu olabilir mi Genişletmek için tıkla... Hayır mavi ekran almıyorum programın kendi hata sayacı özelliği var. BIOS fabrika ayarlarına çevirince düzeldi .