Arkadaşlar sistemi yükseltmeyi düşünüyorum malum dolar da artıyor şimdiden ne alsak kar gibi, ekran kartını 4060 Ti aldım i7 7700 işlemcim var biraz darboğaz oluyor şu ürünler arasında hangisi iyi tercih olur?
Intel Core i5 12400F 4.40 Ghz 6 Çekirdek 18MB 1700p 10nm İşlemci fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
MSI PRO B660-A DDR4 4800mhz(OC) M.2 1700p ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Gigabyte B650M S2H AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Arkadaşlar fanboyluk gibi olmasın ama ben Intel seviyorum 12 ile 13 arasında 1500TL fark var 13 bu fiyata değer mi? MOSFET soğucutu olmayan anakart bir sıkıntı çıkartır mı?
Arkadaşlar fanboyluk gibi olmasın ama ben Intel seviyorum 12 ile 13 arasında 1500TL fark var 13 bu fiyata değer mi? MOSFET soğucutu olmayan anakart bir sıkıntı çıkartır mı?
Bu işlemci ile anakartı aldım PSU'da 8+8 yok ama araştırmalarıma göre O.C yapılmayacaksa 8pin yeterli oluyormuş 350-400W çıkış verebiliyormuş. Sizce iyi mi?
Arkadaşlar ASUS TUF Z790 Plus D4 anakart aldım bende DDR4 RAM vardı ama kafamı kurcalayan bir şey var DDR5 RAM'lerin CL değeri çok yüksek olduğundan alasım gelmiyordu CL28 5000MHz RAM gördüm sizce anakartı iade edip bu 2 parçayı alsam mı? Gigabyte anakart hiç kullanmadım sizce ASUS'un yanında nasıldır?
Arkadaşlar ASUS TUF Z790 Plus D4 anakart aldım bende DDR4 RAM vardı ama kafamı kurcalayan bir şey var DDR5 RAM'lerin CL değeri çok yüksek olduğundan alasım gelmiyordu CL28 5000MHz RAM gördüm sizce anakartı iade edip bu 2 parçayı alsam mı? Gigabyte anakart hiç kullanmadım sizce ASUS'un yanında nasıldır?
DDR5 her türlü daha mantıklı olurdu yeni toplamışken ama şu an uğraşmayın bence iade ve tekrar alma süreci ile. Bir sonraki işlemci güncellemenizle birlikte geçersiniz.
DDR5 her türlü daha mantıklı olurdu yeni toplamışken ama şu an uğraşmayın bence iade ve tekrar alma süreci ile. Bir sonraki işlemci güncellemenizle birlikte geçersiniz.