i7 7700 - RTX 4060 Ti sistem için i5 12400F - MSI Pro B760-P alınır mı?

Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
İşsiz
Arkadaşlar sistemi yükseltmeyi düşünüyorum malum dolar da artıyor şimdiden ne alsak kar gibi, ekran kartını 4060 Ti aldım i7 7700 işlemcim var biraz darboğaz oluyor şu ürünler arasında hangisi iyi tercih olur?

Son düzenleme:
Kardeşim bütçe varsa kesinlikle AM5 toplaman.

Arkadaşlar ASUS TUF Z790 Plus D4 anakart aldım bende DDR4 RAM vardı ama kafamı kurcalayan bir şey var DDR5 RAM'lerin CL değeri çok yüksek olduğundan alasım gelmiyordu CL28 5000MHz RAM gördüm sizce anakartı iade edip bu 2 parçayı alsam mı? Gigabyte anakart hiç kullanmadım sizce ASUS'un yanında nasıldır?

Arkadaşlar ASUS TUF Z790 Plus D4 anakart aldım bende DDR4 RAM vardı ama kafamı kurcalayan bir şey var DDR5 RAM'lerin CL değeri çok yüksek olduğundan alasım gelmiyordu CL28 5000MHz RAM gördüm sizce anakartı iade edip bu 2 parçayı alsam mı? Gigabyte anakart hiç kullanmadım sizce ASUS'un yanında nasıldır?

DDR5 her türlü daha mantıklı olurdu yeni toplamışken ama şu an uğraşmayın bence iade ve tekrar alma süreci ile. Bir sonraki işlemci güncellemenizle birlikte geçersiniz.

DDR5 her türlü daha mantıklı olurdu yeni toplamışken ama şu an uğraşmayın bence iade ve tekrar alma süreci ile. Bir sonraki işlemci güncellemenizle birlikte geçersiniz.

İşlemciyi 13700k aldım DDR5e geçmek için kararsızdım oyun ve surf için çok fark ediyor mu DDR5 sistem?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı