Çözüldü i7-7700 sistem birdenbire yavaşlamaya başladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

beluga23

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: İntel Core i7-7700
Ekran Kartı: Msi 1050ti
Anakart: B150M Pro4/Hyper
İşletim sistemi: Windows 11
Ramler: 8GB (Hyper X) 8GB (Hyper X) 8GB (Hyper X) Hepsi ddr 4
Bilgisayarıma en son wearedevs jjsploit yazılımını indirmiştim. Windows Defender açık kullandım fakat yine de virüs bulaştığından şüpheleniyorum, bir uygulamaya veya bir web sitesine girdiğimde yüklenmesi uzun sürüyor ayrıyeten uygulamalar yavaş çalışıyor ve oyunlar tam performans vermiyormuş gibime geliyor. Sizce nedeni ne olabilir?

Sistem özellikleri:
  • İşlemci: i7-7700
  • Ekran kartı: MSI 1050 Ti.
  • Anakart: ASRock B150M Pro4/Hyper
  • Kullandığım işletim sistemi: Windows 11 Pro.

Unuttuğum varsa söyleyin)

Çözüm
Hocam kusura bakmayın geç görüyorum, sorununuz çözüldüyse güzel. Ama önerim başlangıç uygulamalarından gereksiz olanları devre dışı bırakabilirsiniz. Windows'un daha hızlı açılmasını ve arka planda gereksiz işlem yapmasını engeller.
Windows'un arka plan işlemleri ve Brave dışında hayır hocam.

Peki hocam başlangıç uygulamalarında ne var ekran görüntüsü atabilir misin?

Tabii.

technopat.png

Hocam siz deyince bir bakayım dedim kırmızıyla işaretlediğim dosya çıktı bu Windows'un bir aracı mı?

Sanırım sorunu çözdüm, CMD'yi açıp şu komutları girdiğimde:

DISM /online /cleanup-ımage /scanhealth

sfc /scannow

Bu komutları girdiğimde Windows sorunumu çözdü şu an eski hali gibi görünüyor.

Son düzenleme:
Hocam kusura bakmayın geç görüyorum, sorununuz çözüldüyse güzel. Ama önerim başlangıç uygulamalarından gereksiz olanları devre dışı bırakabilirsiniz. Windows'un daha hızlı açılmasını ve arka planda gereksiz işlem yapmasını engeller.

Çözüm

Hocam sorunu çözdüm zannettim ama asıl sorun Windows Update denmiş şimdi görüyorum güncellenmiyor onu düzeltmeye çalışıcağım şu anlık uğraşıyorum hala çözemedim inşallah çözüceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı