i7-7700 Sistem için işletim sistemi önerisi

alperen_444

Hectopat
Daha fazla  
Intel Core i7-7700 3.60 GHz ve 8 GB RAM olan bir bilgisayarım var ve artık çok yavaş çalışıyor. Bana hızlı çalışan az RAM isteyen bir işletim sistemi lazım. Linux'a geçeyim diyorum ama oyun konusu var. Yardımcı olur musunuz?

SSD yoksa düzgün bir SATA SSD alıp temiz W10 kurup yola devam edebilirsiniz. Windows dışındaki işletim sistemlerine aşina değilseniz zorluk yaşarsınız.

Intel Core i7-7700 3.60 GHz ve 8 GB RAM olan bir bilgisayarım var ve artık çok yavaş çalışıyor. Bana hızlı çalışan az RAM isteyen bir işletim sistemi lazım. Linux'a geçeyim diyorum ama oyun konusu var. Yardımcı olur musunuz?

i7 7700 Kötü bir işlemci değil açıkçası? Bende 4770 var ve bilgisayarı su gibi kullanıyorum. Sisteminde SSD mi var?

SSD yoksa düzgün bir SATA SSD alıp temiz W10 kurup yola devam edebilirsiniz. Windows dışındaki işletim sistemlerine aşina değilseniz zorluk yaşarsınız.
SATA SSD öneriniz var mıdır

SSD artık 2024 yılında zorunluluk gibi bir şey oldu. i7 7700 gayet güzel bir işlemci, SSD ile Windows 10'da babalar gibi kullanırsın.

SSD ile Windows 11 kullanabilir miyim? kasmadan

SSD ile Windows 11 kullanabilir miyim?
Samsung 870 EVO
Daha ucuza da bulursun, ama SATA olarak en çok önerilen ve en sıkıntısız SSD budur.
Not: Amazondan almanızı öneririm, N11 tarzı sitelerde sahteleri satılabiliyor.

SSD ile Windows 11 kullanabilir miyim? kasmadan
İşlemcinin Windows 11 desteklemiyor önermem kullanmanızı. SSD olarak bilindik bi marka alsanız iyi olur

Technopat Haberler

Geri
Yukarı