Intel Core i7-7700 3.60 GHz ve 8 GB RAM olan bir bilgisayarım var ve artık çok yavaş çalışıyor. Bana hızlı çalışan az RAM isteyen bir işletim sistemi lazım. Linux'a geçeyim diyorum ama oyun konusu var. Yardımcı olur musunuz?
SSD yoksa düzgün bir SATA SSD alıp temiz W10 kurup yola devam edebilirsiniz. Windows dışındaki işletim sistemlerine aşina değilseniz zorluk yaşarsınız.
Intel Core i7-7700 3.60 GHz ve 8 GB RAM olan bir bilgisayarım var ve artık çok yavaş çalışıyor. Bana hızlı çalışan az RAM isteyen bir işletim sistemi lazım. Linux'a geçeyim diyorum ama oyun konusu var. Yardımcı olur musunuz?
SSD yoksa düzgün bir SATA SSD alıp temiz W10 kurup yola devam edebilirsiniz. Windows dışındaki işletim sistemlerine aşina değilseniz zorluk yaşarsınız.
En ucuz Samsung 870 EVO MZ-77E500BW SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 870 EVO MZ-77E500BW SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD özelliklerini incele, 1.738,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Daha ucuza da bulursun, ama SATA olarak en çok önerilen ve en sıkıntısız SSD budur.
Not: Amazondan almanızı öneririm, N11 tarzı sitelerde sahteleri satılabiliyor.