C Celestial Daimon Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 25 15 Ocak 2021 #1 Merhabalar. Mavi ekran hatası alıyorum ve mindump dosyası okumayı bilmiyorum. Sistemim; i7 7700. MSI GTX 1070. 16 GB RAM. MSI Aegis 3 kasa. Minidump dosyalarını aşağıya bırakıyorum. mindump.rar drive.google.com Yardımcı olursanız çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2021
Merhabalar. Mavi ekran hatası alıyorum ve mindump dosyası okumayı bilmiyorum. Sistemim; i7 7700. MSI GTX 1070. 16 GB RAM. MSI Aegis 3 kasa. Minidump dosyalarını aşağıya bırakıyorum. mindump.rar drive.google.com Yardımcı olursanız çok sevinirim.
PanzerTR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 15 Ocak 2021 #2 Rehberi uygula. [Rehber] Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldır ve güncel bir sürüm kur. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi Klavye ve fare dışındaki tüm USB aygıtları çıkartın, kalvye ve fareyi başka bir porta takın. AIDA 64 yazılımı kaldır. Battleye yazılımı kaldır. Sorunun çözülüp çözülmediğin bildirirsiniz. Artı 0 Eksi
Rehberi uygula. [Rehber] Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldır ve güncel bir sürüm kur. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi Klavye ve fare dışındaki tüm USB aygıtları çıkartın, kalvye ve fareyi başka bir porta takın. AIDA 64 yazılımı kaldır. Battleye yazılımı kaldır. Sorunun çözülüp çözülmediğin bildirirsiniz.
KS KS C Celestial Daimon Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 25 15 Ocak 2021 #3 PanzerTR dedi: Rehberi uygula. [Rehber] Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldır ve güncel bir sürüm kur. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi Klavye ve fare dışındaki tüm USB aygıtları çıkartın, kalvye ve fareyi başka bir porta takın. AIDA 64 yazılımı kaldır. Battleye yazılımı kaldır. Sorunun çözülüp çözülmediğin bildirirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim çok sağolun hemen deneyeceğim. Kusura bakmayın geç yazdığım için. Maalesef işten yeni geldim. Artı 0 Eksi
PanzerTR dedi: Rehberi uygula. [Rehber] Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldır ve güncel bir sürüm kur. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi Klavye ve fare dışındaki tüm USB aygıtları çıkartın, kalvye ve fareyi başka bir porta takın. AIDA 64 yazılımı kaldır. Battleye yazılımı kaldır. Sorunun çözülüp çözülmediğin bildirirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim çok sağolun hemen deneyeceğim. Kusura bakmayın geç yazdığım için. Maalesef işten yeni geldim.
PanzerTR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 15 Ocak 2021 #4 Celestial Daimon dedi: Çok teşekkür ederim çok sağolun hemen deneyeceğim. Kusura bakmayın geç yazdığım için. Maalesef işten yeni geldim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, ne kusuru. Sonucu bildirirsiniz, hata alırsanız yeni dump paylaşınız. Artı 0 Eksi
Celestial Daimon dedi: Çok teşekkür ederim çok sağolun hemen deneyeceğim. Kusura bakmayın geç yazdığım için. Maalesef işten yeni geldim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, ne kusuru. Sonucu bildirirsiniz, hata alırsanız yeni dump paylaşınız.
KS KS C Celestial Daimon Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 25 15 Ocak 2021 #5 Sorunum çözüldü tekrardan çok teşekkür ederim.Tekrar yaşarsam buraya yazarım Zaten bu programların hepsi açıkken yaşadım bu sorunu Artı 0 Eksi
Sorunum çözüldü tekrardan çok teşekkür ederim.Tekrar yaşarsam buraya yazarım Zaten bu programların hepsi açıkken yaşadım bu sorunu