i7-7700 ve GTX 1070 Sistem toplama

TecnoLoK

Hectopat
Katılım
1 Mayıs 2017
Mesajlar
57
  • Asus GTX 1070 Dual
  • i7-7700
  • Msi H270M Bazooka
  • GSkill 16 GB Ripjaws Kırmızı
  • Toshiba P300 7200RPM HDD
  • Samsung 250GB 750EVO SSD
  • Dark N10
  • Aerocool 600W 80+ KCAS
  • Samsung LS24F350FHMXUF
Arkadaşlar sistem nasıl? Önermediğiniz bir parça var mı? Oyun amaçlı ve ileriye dönük kurulmuştur. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
B350+R5 1600 satın alırsanız daha iyi olur ek olarak kasayı Coolar Master, Silverstone, Thermaltake veyahut Corsair marka seçmeniz daha sağlıklı olur. PSU olarak ise KCAS iyidir fakat EVGA gibi modüler kalite birşey dahada iyidir Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi tavsiye ederim onun dışında bütçe mevcut ise DUAL veyahut Armor serisi yerine üst seviye olan serilerden kullanabilirsiniz.

Monitör hakkında bilgim yok yorum yapamıyorum.
Kasa olarak NZXT S340 tavsiyemdir.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı