İ7-7700 ve H110M Anakart Uyumu

AnormaL47

Hectopat
Daha fazla  
Aşağıdaki anakartı burdaki işlemciyle kullanırsak sıkıntı yada performans kaybı yaşanır mı ? Güncellemesi yapılmış durumda alınacak tabi ki.

anakart.png

Son düzenleyen: Moderatör:
''Öyle bir işlemciye böyle anakart?'' diyeceğim. Bence işlemciyi i5 7600 yapıp anakartı, MSİ B350 GAMİNG M3 yapmanı öneririm daha sağlıklı ve dengeli bir sistem olur.

Sıkıntısız çalışır.
''Öyle bir işlemciye böyle anakart?'' diyeceğim. Bence işlemciyi i5 7600 yapıp anakartı, MSİ B350 GAMİNG M3 yapmanı öneririm daha sağlıklı ve dengeli bir sistem olur.
Yanlış bilgilendirme yapmayın lütfen. B350, Ryzen AM4 soket tipine sahipken i5 7600 1151 LGA soket tipine sahip. Bu iki parça birbirine uyumlu değildir, parasını çöpe atar.

Kardeşim bu güzelim işlemci bu anakarta gider mi? :)

Ferrari'ye tüp taktırmak gibi bir şey...
Parana yazık olur ve performans da alamazsın.
600 ile 700 TL'lik anakartlara yönelmeni tavsiye ediyorum.

Ferrari'ye tüp taktırmak gibi bir şey oluşuna katılıyorum ama gram performans kaybı yaşamaz. Sorunsuz şekilde de çalışır. Yanlış bilgi vermeyin lütfen.

Yanlış bilgi falan verdiğim yok.

Sorunsuz çalışması istediğin performansı vereceği anlamına gelmez, arkadaşın söylediği anakart ile örneğin Z270 chipset'li bir anakartın aynı performansı vereceğini nasıl söylersin?

Hayır. Ben anakart ve işlemci tam performansta çalıştı mı tamam düşüncesindeyim.
Tek bir kaynak derken? Adamlar karşılaştırmış işte. Biri 1000 TL'lik bir anakart, diğeri 200 TL'lik.
Aynı sistem ve testler oratada. Aynı puanlar, değerler alınmış. Bellek okuma hızı 0.1 artsın diye 800 TL mi verelim? Bence sen anlamak istemiyorsun. Al, bana güvenmiyorsan Recep Baltaş'ın yazdığına bak:
i7 6700K ile MSI H110M PRO-VD performansı nasıl olur?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı