İ7-7700 ve H110M Anakart Uyumu

Biz örnek veriyoruz. i7 alabilen biri iyi bir anakart da alabilir herhalde ama alamayanlar da olabilir. Ayrıca H110M'i olan biri yükseltme yapacakken ''yeni anakart da al'' mı diyeceksiniz?
mantıklı bir hareket değil
Ben de dedim zaten mantıklı değil diye ama mantık sana performans kazandırmayacak.
Parana yazık olur ve performans da alamazsın.
Ayrıca benim takıldığım nokta buraydı. Performans kaybı falan olmaz. Bu yanlış bilgiydi, söyledim.

@bilgisayaribozukadam

Bak;

Bir insanın I7 ile H serisi bir anakart almasındansa, I5 alıp ekran kartına yatırım yapması daha mantıklı.

He, benim gibi hem oyun hem render yapanlar zaten I7 ve iyi anakrt, iyi RAM alır.

Ben render yapmasaydım I5 alırdım. Niye I7'ye fazla para vereyim ki?

Hocam biz ekran kartını karıştırmıyoruz. i7+H mi, i5+B mi diye tartışıyoruz. Yoksa orası zaten öyle. Farkındayım ben de H ile i7'nin alınmasının mantıklı olmadığını ama yine de tam performans alırsınız sonuçta. Oradaki yanlış bilgilendirme beni tabiri caizse ''trigger''ladı. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı