i7 7700HQ Sistem kaça satılır?

İ7 7700HQ laptop işlemcisi nasıl oluyor anlamadım ben hala. Konu troll mü yoksa bana mı öyle geldi ?

Siz tahmini ne zaman bitersiniz? Vatandan stokta olmayan ürünlere bakıp fiyatları ona göre yazan tipler tahmini ne zaman yok olur? Sahibinden üzerinden satanlara tek tek bakıp bir de o şekilde toplasana bakalım sistemin ne kadar ediyor?

Arkadaşlar Vatan biliyorsunuz pahalıya satıyor o yüzden onun üzerinden hesap ediyorum lütfen GT 730'li sistem tabii ki de 9500 TL etmez tabii bunun yanında UPS'si falanda var.

2K'ya zor satarsın diyorum ne diyorsun? Kardeşim o ekran kartı 5 para etmez. Daha CS'de 60 FPS veremiyor. Bu arada Vatan'dan bakma.

Arkadaşım yazdım i5 780'i adam 5000 liraya satmış diye anlamamakta ısrarcı mısın?

Vatandan nasıl baktın o işlemcinin fiyatına link paylaşır mısın ? Fiyatını merak ettim.
Arkadaşlar Vatan biliyorsunuz pahalıya satıyor o yüzden onun üzerinden hesap ediyorum lütfen GT 730'li sistem tabii ki de 9500 TL etmez tabii bunun yanında UPS'si falanda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…