i7 7700HQ Sistem kaça satılır?

Arkadaşlar öncelikle konuyu ben açtım fakat uyarı aldığım için yazamadım işlemci i7700 HQ yazıyor sistemde ve i5 GT 780'li bilgisayarı 5000 liraya satmış bu arada dolar kuru maalesef çok yüksek 0ları 9500 lira ediyor ( sistemi Vatan'dan toplamistim Vatan'dan baktım fiyatlara.
İ7 7700HQ laptop işlemcisi nasıl oluyor anlamadım ben hala. Konu troll mü yoksa bana mı öyle geldi :D?

Arkadaşlar öncelikle konuyu ben açtım fakat uyarı aldığım için yazamadım işlemci i7700 HQ yazıyor sistemde ve i5 GT 780'li bilgisayarı 5000 liraya satmış bu arada dolar kuru maalesef çok yüksek 0ları 9500 lira ediyor ( sistemi Vatan'dan toplamistim Vatan'dan baktım fiyatlara.
Siz tahmini ne zaman bitersiniz? Vatandan stokta olmayan ürünlere bakıp fiyatları ona göre yazan tipler tahmini ne zaman yok olur? Sahibinden üzerinden satanlara tek tek bakıp bir de o şekilde toplasana bakalım sistemin ne kadar ediyor?

Arkadaşlar Vatan biliyorsunuz pahalıya satıyor o yüzden onun üzerinden hesap ediyorum lütfen GT 730'li sistem tabii ki de 9500 TL etmez tabii bunun yanında UPS'si falanda var.

2K'ya zor satarsın diyorum ne diyorsun? Kardeşim o ekran kartı 5 para etmez. Daha CS'de 60 FPS veremiyor. Bu arada Vatan'dan bakma.

Siz tahmini ne zaman bitersiniz? Vatan'dan stokta olmayan ürünlere bakıp fiyatları ona göre yazan tipler tahmini ne zaman yok olur? Sahibinden üzerinden satanlara tek tek bakıp bir de o şekilde toplasana bakalım sistemin ne kadar ediyor?

Arkadaşım yazdım i5 780'i adam 5000 liraya satmış diye anlamamakta ısrarcı mısın?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı