i7-7700HQ sistemde mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

f.meliharca

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
1050 Ti
İşlemci
I7-7700HQ
Merhaba.

Merhaba mavi ekran sorunu yaşıyorum minidump dosyasını ekliyorum bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Mavi ekranı yediğim sırada hata açıklaması olarak DRIVER_POWER_STATE_FAILURE geliyor. Laptopum 6 senelik daha ağustos ayında arkadaşımla termal macun yenileyip içini temizledik markası ve modeli Dell Inspiron 7577. yardımlarınızı bekliyorum.

Cihazınızı biraz daha takip edin hocam. Yeni bir hata durumunda bilgilendirin bizi.

Bu arada NVIDIA ekran kartı sürücüsüne bir güncelleme yapmış mıydınız? Sormayı unuttum.
Nvidia ekran kartını mavi ekran hatası almaya başladıktan sonrasında güncelledim fakat sonrasında güvenli modda başlatıp bilgisayarı ddu ile tüm bileşenlerini kaldırdım ekran kartıyla alakalı sonrasında en son güncel sürümü Geforce Experiance ile kurdum. The Finals oyunu Açık betada belki bilirsiniz onu açtığımda her seferinde mavi ekran hatasıyla karşılaşıyorum daha oyunun ilk açılma ekranı bile gelmeden önce bazı başka oyunlarda da geçerli bu tarz durumlar biraz önce arkadaşla ready or not oynadık yaklaşık 2 saat kadar herhangi bir sıkıntı yoktu fakat oyundan çıkarken mavi ekran hatası geldi tekrardan

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı