i7 7700HQ sisteme atlas OS yüklenmeli mi?

İbrahimTunx

Hectopat
Daha fazla  
Hocam merhaba Windows 11 kullanıyorum ve oyunlarda aslında kötü olmasa da güzel performans aliyorum ama bazen çok drop giriyor bazı oyunlar kasıyor falan benim de aklıma AtlasOS veya başka bir işletim sistemi yüklemek geldi Windows 11'e yama olarak yapabileceğim performans etkileyecek bir işletim sistemi var mı ya da hiçbir ise yaramaz mı?
i7 7700HQ
GTX 1050 4 GB
16 GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhaba Windows 11 kullanıyorum ve oyunlarda aslında kötü olmasa da güzel performans aliyorum ama bazen çok drop giriyor bazı oyunlar kasıyor falan benim de aklıma AtlasOS veya başka bir işletim sistemi yüklemek geldi Windows 11'e yama olarak yapabileceğim performans etkileyecek bir işletim sistemi var mı ya da hiçbir ise yaramaz mı?
i7 7700HQ.
GTX 1050 4 GB.
16 GB RAM.

Windows 10 Home sorunsuz çalıştırır diye düşünüyorum.

i7 7700HQ
GTX 1050 4 GB
16 GB RAM

Gereksiz Windows servislerini devre dışı bırakacağıdan daha az kaynak tüketimi olacaktır. Bu da işlemci ve bellek nedenli performans kayıplarının önüne biraz olsun geçer. Ayrıca performansa ciddi bir katkısı olmasa da mahremiyetinize büyük katkısı olacaktır.

Windows 10 Home sorunsuz çalıştırır diye düşünüyorum.

Hocam Windows 10 zaten sorunsuz çalışır buradaki sorum Windows 11'e atlas OS tarzı bir şey kursam gözle görülür faydası olur mu çünkü bazen FiveM'de durdum yere ekran boş 90 FPS'den 60 düşüyor falan en azından onlar azalırsa neyse deneyeceğim atlası.

Hocam Windows 10 zaten sorunsuz çalışır buradaki sorum Windows 11'e atlas OS tarzı bir şey kursam gözle görülür faydası olur mu çünkü bazen FiveM'de durdum yere ekran boş 90 FPS'den 60 düşüyor falan en azından onlar azalırsa neyse deneyeceğim atlası.

Ha yanlış anlamışım hocam kusura bakmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı