yksismoreimportantforme
Hectopat
Arkadaşlar ısınma sorunum olduğu için xtu ile -110VM underclock yaptım. Bir sıkıntı veya zarar olur mu?
Hayır zararlı değil tam tersine yararlıdır. Fakat etkileri uzun sürede hasara neden olabilirmi bilinemez.Arkadaşlar ısınma sorunum olduğu için xtu ile -110VM underclock yaptım. Bir sıkıntı veya zarar olur mu?
O işleme underclock değil undervolt deniyor. Bir zararı yoktur hatta işlemci daha az ısınacağı için faydası bile olurArkadaşlar ısınma sorunum olduğu için xtu ile -110VM underclock yaptım. Bir sıkıntı veya zarar olur mu?
Yok öyle abartı yapmadım.Doğru miktarda azaltman lazım, yoksa bol bol mavi ekran ve çökmeler yaşarsın.
Abartı olmasına gerek yok, belli bir değerin altına indi mi işlemci yeterince beslenemediği için sürekli hata alırsın. Bu durumda da deneme yanılma yöntemi devreye giriyor.Yok öyle abartı yapmadım.
Arkadaşlar ısınma sorunum olduğu için XTU ile -110vm underclock yaptım. Bir sıkıntı veya zarar olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.