Arkadaşlar cihaz felaket ısınıyor, örneğin GTA 5'i açtıktan sonraki 5 dk içinde 80-90 dereceleri görmeye başlıyor. Olayın termal macundan kaynaklandığını düşündüm, 2 yıl oldu alalı ve hiç bakım yapmadım. Sadece merak ettiğim termal macundan sonra iyi bir düzelme olur mu? GTA 5 gibi yüksek sistem isteyen bir oyun ilk kez açtım, yoksa termal macundan değil de bilgisayar mı kaldıramadı?
Önceden CS:GO gibi oyunları oynuyordum ancak ısınma 1 saat sonra olmaya başlıyordu.
Malum sıcak aylar geldi. Böyle sorunlar baş göstermeye başlayacaktır. Ve 2 senedir bakım yapmadığınızı belirtmişsiniz. Sürekli oyun oynayan birisiyseniz macununuz bu süreçte kurumuştur. Fanlarınızda dolmuş olabilir.
Bilgisayarınızın içerisini açıp soğutucu blokların fan kısımlarının toz ve hofcuklar ile dolup dolmadığını kontrol edin daha sonra termal macununuzu temizleyerek termal macun yenilemesi yapın donanımsal olarak bir probleminiz yok ise sorununuz düzelecektir.
Servislerin kullandığı macunlar kaliteli değil. Eliniz tornavida tutuyorsa kaliteli macun alıp kendiniz temizleyip macunu yenileyin. İnternette bir sürü video var.
Servislerin kullandığı macunlar kaliteli değil. Eliniz tornavida tutuyorsa kaliteli macun alıp kendiniz temizleyip macunu yenileyin. İnternette bir sürü video var.