i7 7700K Alınır mı?

Sizce Alınır mı? Alınmaz mı?

• Oy verenlerin toplamı
    96
Ve ilerideki oyunlar çıkıncada test yaparsınız çoklu çekirdek kullanımı daha güçsüz olduğu için bariz Ryzen öne geçeceği

Önce "vs" videolarına bakma, sonra neye göre 10 FPS, yani oran vereceksin: Şu ayar ve çözünürlükte yüzde beş daha iyi, yüzde yedi daha iyi gibi...

Ne idüğü belirsiz! Yazmış yazmış çizmiş.

Ben anlamadım açıklasana
Tek çekirdek kullanımı çok çekirdek kullanımı

Ve şu oyun testlerine bakıyoruz iyi güzel ekran kartı FPS'si şabit değilki aynı sahnede o kart aynı FPS'yi vermezki mağlup belirli bir yerde şabit olunca bile FPS değeri değişiyor

Hayır hayır işlemci kullanımına bakarak darboğazı hesaplayamazsınız kesinlikle yanlış. Misal FX 8350 GTX 1080 ile kullanılırken işlemci kullanımı %70-85 arası oynuyor ancak GPU kullanımı %75-85 arasında seyrediyor. İşlemci rahat ancak kartı tam verimli kullanamıyor darboğaz mevcut.

Performans her şey değildir. Ankara'dan İstanbul'a bir araba motor gücünün %70'ini kullanarak 1 saate varıyor diğeri motor gücünün %40'ını kullanarak 1 saat 10 dakikada varıyor. Gideceği yere sırf 10 dakika daha erken varmak için motoru daha fazla kullanan araba modelini tercih etmeyi kimse istememelidir.

Bu kadar iyi özetlenemezdi.

İfadeler: GCN
Arkadaşlar iyi diyorsunuz , hoş diyorsunuz , tamam çok çekirdek gelecek için iyi . Daha DirectX 12 Teknolojisi kullanan adam akıllı oyun yok kalkmış multicore oyunlardan bahsediyorsunuz. Oyunlarda intelin hala önde olduğu su götürmez bir gerçek.

Şimdilik bu gerçeği inkar eden yok. Ama kısa süreli olmayacağının garantisi de yok. Seneye bir bakmışsın tepetaklak olmuş o zaman da geçen sene iyiydi mi diyeceksin?

Dostum ne seneye bunun olması imkansız realistik olalım. Sadece amacınız oyun oynamak ise ( yayın dahil) intel almak daha mantıklı bir tercih çünkü bunu önceki örneklerde de gördük AMD Ryzenlarla bir atak yaptı ama ne olur ne olmaz belli değil. İntel ise yıllardır bu piyasada, daha stabil ve güvenilir.

Merak ediyorum acaba AMD ye oy verenlerin kaçı AMD kullanıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…