i7 7700K ısınma problemi

Canakta93

Kilopat
Arkadaşlar sistemime yeni bir i7 7700K aldım. Sıvı sogutmam da var. PUBG'de 60-70 derecelerde geziyor işlemci, normal midir? Ekran kartı GTX 1080. İnternette videolara baktım cogunun 50-60 arası geziyor sıcaklık değerleri. Acaba sıvı sogutmayı tam mı oturtamadım?

Voltaj yüksek olabilir. Overclock yaptınız mı? Oyundayken voltaj değerini gözlemleyip konuda belirtin.

Genellikle ısınan bir işlemci 7700K. Kasanın hava akışı falan etki edince 10 derece fazla olabilir.
Tesekkurler bir sikinti yapmaz degil mi?
OC var mı işlemcide? Her işlemci aynı model olsa da aynı ısınmaz ama siz yine de soğutma sisteminin montajını bir kontrol edin.
Game boost acik biostan yeni
Voltaj yüksek olabilir. Overclock yaptınız mı? Oyundayken voltaj değerini gözlemleyip konuda belirtin.
Biostan game boost acik hocam pubg testinden bi 5-10 derece yuksek
Kasa modeliniz ne ?
Frisby nin on tarafi plastik olan bi kasasi model bilmiyorum

Tesekkurler bir sikinti yapmaz degil mi?

Game boost acik biostan yeni

Biostan game boost acik hocam pubg testinden bi 5-10 derece yuksek

Frisby nin on tarafi plastik olan bi kasasi model bilmiyorum
Hayır yapmaz. 7700K'nın 90 derece olduğunu gördüm. Bir sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum. Kasanız küçük ise 60-70 derece olması normal.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı