i7 7700K sisteme ekran kartı ve monitör önerisi

kaankaanmertt

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyun ve iş bilgisayarı topluyorum ve sadece monitör ve ekran kartım kaldı. İşlemcim İntel i7 7700K. Monitörümün 27 inç olmasını istiyorum önerileriniz ne olur acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı olarak 1070 alabilirsin. Monitör olarak 2 monitör seçtim. AOC olan TN paneldir. Viewsonic ise IPS paneldir. IPS paneller TN panellere oranla daha canlı görüntüler ve daha keskin görüş açısı verir. AOC ise TN panel ve 144Hz'dir. @GCN hocam arkadaşa yardımcı olsanız.
AOC
Viewsonic

Ekran kartı olarak 1070 alabilirsin. Monitör olarak 2 monitör seçtim. AOC olan TN paneldir. Viewsonic ise IPS paneldir. IPS paneller TN panellere oranla daha canlı görüntüler ve daha keskin görüş açısı verir. AOC ise TN panel ve 144Hz'dir. @GCN hocam arkadaşa yardımcı olsanız.
AOC
Viewsonic
Asus 27 PB277Q 1ms 2560x1440 75Hz Gaming Led Eyecare
Bu nasıldır? Yenileme hızı biraz düşük ama profesyonel oyuncu olmadığımdan yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Görüntü kalitesi ve tepkime süresi bakımından oldukça iyi bir monitöre benziyor. Benim için önemli bir artısı da 27 inç olmasıdır.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı