i7 7700K Ve GTX 1050 Sistem Toplama

Herkes sistem kötü diyor ama alternatif öneren topu topu bir kişi var... Vakit ayırıp kullanıcıya sistem öneremeyecekseniz konuya hiç cevap yazmamanız daha iyi arkadaşlar. Konuda sürekli aynı şeyleri tekrar etmişsiniz...

Bu sistem düşünülebilir:

orta seviye oyun.png

Herkes sistem kötü diyor ama alternatif öneren topu topu bir kişi var... Vakit ayırıp kullanıcıya sistem öneremeyecekseniz konuya hiç cevap yazmamanız daha iyi arkadaşlar. Konuda sürekli aynı şeyleri tekrar etmişsiniz...

Bu sistem düşünülebilir:

Eki Görüntüle 291222
Çok teşekkür ederim.

Bu sistem düşünülebilir:

Eki Görüntüle 291222
Çok teşekkür ederim.
Bekle vatandan sana sistem yapıyorum. Diğer yerler olur mu?

SM-G920F cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mikail Fidan
Bekle vatandan sana sistem yapıyorum. Diğer yerler olurmu ?

SM-G920F cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Mikail Fidan
Toplamıştı ama sen de topla ona da bakayım sonra konu açar hangisi diye sorarım bu arada diğer yerler olmaz :)
Sadece Vatan galiba Mikail farklı yerden toplamış.

İki tane yaptım AMD olanını öneririm ama bence bu aralar sistem toplamayın dolar çok yükseldi.

1523510183476.png
1523510198732.png

AMD olanında anakartı Asus prime alırsan tam 5500 TL oluyor.

Bence 1.'sini alın. Ekran kartı daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı