i7 7700K ve GTX 1050 Ti sistem toplama

pena31

Hectopat
Daha fazla  
Böyle bir bilgisayar topladım. GTX 1050 Ti Gaming X 4G aldım. Bu sistemde neyi değiştirmem lazım? Güzel toplamıs mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Toplama.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam belleklerin frekanslarını daha yüksek tutabiliyorsan tut. Ayrıca Ryzen düşünmez misin?
İşlemcini çok yüksek tutmuşsun ekran kartı vasat kalmış. İ5 7500 ve GTX 1060 6Gb yada RX 580 8G alsanız sizin için daha mantıklı olacaktır. Oyunlardan 25 FPS fazla alacaksınız. Darboğaz olmayacak. Dediğimi bir düşünün.

Haziran Ayı içerisinde stoklara geleceği söyleniyor. Bence beklemelisin.
Monitör olarak freesync özellikli Bir monitör seçseydiniz keşke 100 TL fark ile bu özelliğe sahip olabilirsiniz ve emin olun değecektir.

öncelikle böyle bir sisteme 2400 mhz ram hakaret olur 3000mhz bellek düşünmeniz gerekiyor tavsiye ettiğim ise Corsair 16GB(2x8GB) Vengeance Led DDR4 3000mhz CL15 .Ardindan işlemciye gelicek olursak i7 7700k alınır ko tabiki asla seni üzmez ama çok daha yeni teknolojiye sahip olan ve ondan saf güç olarak önde duran oyunlarda henüz optimizasyonu gerçekleşmemiş olan bi işlemci i7 7700k ya kafa tutuyor ryzen 7 1700x ? biri yeni biri eski biri geleceğe ve şimdiye yatırım biri şimdiye yatırım kararı sen ver belki bütçeni aşıyor bu dediklerimle birlikte ama bunları tamamlamazsan aldığın bilgisayardan performansın eksik kalır.

Hocam sakın bu sistemi alma!
GTX 1050 TI gibi bir ekran kartını G4560 dahi kaldırır.Gidip i7 takmak çok kötü olur.i7 takma,Ryzen 5 1400 al + ekran kartını da GTX1060 ve ya RX580 yap.Oyun odaklı bir sistemde ekran kartına daha fazla bütçe ayırmak gerekir RX580 veya GTX1060 1050tı den kat kat iyidir.Belleği dual kit seçebilirsin dual kit'ler daha iyi oluyormuş öyle duymuştum bir yerde.Onun dışında sisteminin sorunu yok,he belki istersen de kasa psuyu ayrı alıp psu nu 80Plus sertifikalı bir PSU alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı