i7 7700K ve GTX 1060 sistem toplama

Çağhan Efe

Hectopat
Yer
Kocaeli/İzmit
Daha fazla  
Bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz? İşlemciyi i5 de alabilirim. Fikir ve görüşlerinizi bekliyorum.

IMG_4380.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Buyrun Hocam 1070 li sistem Oyun için daha fazla performans sağlayacaktır size.Ama 500 Tl daha bütçe ayırmanız lazım.Farklı bir siteden indirimli 6000 TL ' ye de bulabilirsiniz.
6500 tl sistem.png

Buyrun buda 8.nesil sistem.1070 Ekran kartlı.
intel 8.nesil sistem.png

Burada aslında kullanım amacı önemli. Amaç oyunsa işlemciden bir parça kısıp ekran kartı yükseltilebilir. İşlemci kullanımına ihtiyaç duyan iş için bir kullanım olacaksa işlemcinin iyi olması önemli. Senin kullanım amacın nedir?

Benim biraz oyun düşkünlüğüm var. Ama bu konuda hani 4k oynayayım falan gibide bir isteğim yok. Oyun konusunda şuanki ve yeni çıkacak oyunlarda bana sıkıntı yaratmasın. Onun dışında. Grafik tasarımı, render bu işlemlerde de kullanıcam

Şuanda 8. nesil işlemcileri bulmak zor gibi gözüküyor. Rahat bulunabilir hale gelince İ5 8. nesil 8600K yanına GTX1070 gibi bir şey daha iyi olabilir. Fiyatlara da bakmak lazım tabii İ5 8600K daha uygun olacaktır diye tahmin ediyorum

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı