i7 7700K ve GTX 1080 sistem toplama

Sıfır sistem topluyorsan Ryzen öneririm hem daha ucuza hemde daha performanslı işlemci alabilirsin ve ileride 7700k sıkıntı çıkarabilir çünkü işlemci kullanımı hep çok yüksekte oluyor

Sıfır sistem topluyorsan Ryzen öneririm hem daha ucuza hemde daha performanslı işlemci alabilirsin ve ileride 7700k sıkıntı çıkarabilir çünkü işlemci kullanımı hep çok yüksekte oluyor

Zaten Ryzen almaya ikan ettik. @RSTUDIOS

Evet ryzen alacağım ama şunlar arasında kaldım sizce hangileri. Forumdan yasaklandım imla hatası yapmışım ama yapmadım ki.

Son düzenleme:
Bu mesajınızda bile yapmışsınız. Alacağım doğrusu. Cümleye büyük harfle başlayın. Noktalama işaretlerini kullanın.
RX 580 alın, anakart olarak mümkünse X370 bir anakart tercih edin. Asus veya Gigabyte tavsiyemdir. Eğer hemen bir sürü oyun yükleyecekseniz 850 Evo 500 GB yoksa 960 Evo 250 GB tavsiye ederim. Kasa sizin zevkinize kalmış, ikisi de kaliteli.

Bence işlemciyi 1600 alın. 1600 fazlasıyla yeterli bir işlemci. Anakart konusunda Ryzen serisinde MSI almanı önemem. Kasa olarak topladığınız sitede NZXT S340 varsa alabilirsin. Topladığın sitenin ismi nedir? Sana hangi parçalar lazım? CHF olarak bütçen nedir?

Mobil kullanıyorum da gülücük koyduklarım gözükmüyor sanırım. Ondan sonrası küçük harfle başlamış olabilir. Oynayacağım oyunlar csgo pugb hitman ve belki şuan piyasada olan 2-3 oyun daha. SSD de 500 gb 30 frank daha pahalı. Peki onu alırım.

Buradan bakıyorum civarimdaki mağazaların fiyatlarını civarmakta. Fiyat farkı olarak fazla olmadığı için 1700 alayım diyorum.

CHF olarak bütçem suan 1000 chf var. 2 ay daha buradayım. Ve bazı parçaları türkiyede de alabilirim satacağım elektronik parçalar var oradan da 3000 tl gelicek.

Toppreise.ch - Preisvergleich Schweiz / Das Schweizer Preisportal (Preisvergleich und Marktübersicht für die Schweiz, Preise online vergleichen CH)

Emojiler gözüküyor. Hala düzeltmemişsiniz mesajlarınızı. Sisteme bakıyorum. İsviçre'de hangi siteler var, bilgisayar parçası satan?

Emojiler gözüküyor. Hala düzeltmemişsiniz mesajlarınızı. Sisteme bakıyorum. İsviçre'de hangi siteler var, bilgisayar parçası satan?

Gönderdiğim siteden bakıyorum orada da yaklaşık 10-20 kadar mağazanın fiyatları çıkmakta. Diğer türlü türkiyedeki gibi bilgisayar toplayıp satan site var mı bilgim yok malesef.

Kasa olarak bu kasayı öneririm.

Evet bu kasayı da önerenler çıkmıştı. Nzxt s340 ile bunu tercih edebilirim
Bu arada bana isviçreden neler getirebilirim ne getirirsem daha mantıklı olur o bilgisayar parçalarını seçerseniz güzel olur. Yani power getirebilirsem o bile olabilir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…