i7 7700K ve RX 480 sistem toplama

Ryzen 5 1600X'li sistem toplamanız daha mantıklı olur bence.
Ben şunu tecrübe ettim, inanın paranız varsa İntel ve Nvidia ikilisinden başkası yalan. Bütçe az ise orası ayrı. Yazılım olsun kararlılık olsun İntel ve Nvidia ikilisi piyasanın en iyisi olduğu su götürmez bir gerçek. Yanlış anlaşılmasın, fanboyluk yapmıyorum.

Eki Görüntüle 232443
Ekran kartı hariç sistem geldi. Ayrıca etiketlediğin alıntıda moderatör ne yazmış öyle bende anlamadım.
Sistem güzel aslında, tek sıkıntı Gigabyte markası. Altarnatifleri çok daha kaliteli ve stabil. Forumda yeniyim de ne etiketlemişim ben ? Hangi yazı
 
Benim size ilk attığım mesaj. O yüzden 1 gün ban yedim. Ama düzelten arkadaş cümle anlamını bozmuş. Sadece RAM'leri küçük yazmıştım sorun oydu.
Evet şimdi farkettim, cümlenin anlamı bozulmuş [emoji1] Bu arada Ryzen konusunda kararsızım. İleride Rx480 CF kullanacağım. Şimdilik sadece işlemci seçiminde kararsız kalıyorum.
 
3500 TL sisteme R5 1600X takılır mı? Ben 3000 TL sisteme anca i3 7100 takabildim.
 
3500 TL sisteme R5 1600X takılır mı? Ben 3000 TL sisteme anca i3 7100 takabildim.
500-600 ₺ arasında değişiyor fiyatı. Diğer donanımlara yüklenmişsiniz siz. Benim mantığım "aldıktan sonra iyisini tercih etmeliyim" ve ilerisi için. 2x Rx480 besleyeceğim.
 
Bende AMD GPU kullanırken öyle diyordum sonra tekrar AMD almadığıma pişman oldum çünkü lanet G-Sync monitörler çok pahalı Denemek istiyorsanız İntel de alınabilir ancak mantıklı olanı yapmak daha doğru.
 
LG' nin 1080p monitörünü kullanıyorum çöp. 2K' ya geçmek istiyorum lakin çok pahalı. Buyüzden 1080p, üstelik FS destekli monitörler çok daha uygun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…