i7 7700K ve RX 480 sistem toplama

Q333.png

Ekran kartı hariç sistem geldi. Ayrıca etiketlediğin alıntıda moderatör ne yazmış öyle bende anlamadım. :)

Ryzen 5 1600X'li sistem toplamanız daha mantıklı olur bence.
Ben şunu tecrübe ettim, inanın paranız varsa İntel ve Nvidia ikilisinden başkası yalan. Bütçe az ise orası ayrı. Yazılım olsun kararlılık olsun İntel ve Nvidia ikilisi piyasanın en iyisi olduğu su götürmez bir gerçek. Yanlış anlaşılmasın, fanboyluk yapmıyorum.

Eki Görüntüle 232443
Ekran kartı hariç sistem geldi. Ayrıca etiketlediğin alıntıda moderatör ne yazmış öyle bende anlamadım. :)
Sistem güzel aslında, tek sıkıntı Gigabyte markası. Altarnatifleri çok daha kaliteli ve stabil. Forumda yeniyim de ne etiketlemişim ben ? Hangi yazı :)

Benim size ilk attığım mesaj. O yüzden 1 gün ban yedim. Ama düzelten arkadaş cümle anlamını bozmuş. Sadece RAM'leri küçük yazmıştım sorun oydu.
Evet şimdi farkettim, cümlenin anlamı bozulmuş [emoji1] Bu arada Ryzen konusunda kararsızım. İleride Rx480 CF kullanacağım. Şimdilik sadece işlemci seçiminde kararsız kalıyorum.

Bende AMD GPU kullanırken öyle diyordum sonra tekrar AMD almadığıma pişman oldum çünkü lanet G-Sync monitörler çok pahalı :D Denemek istiyorsanız İntel de alınabilir ancak mantıklı olanı yapmak daha doğru.
LG' nin 1080p monitörünü kullanıyorum çöp. 2K' ya geçmek istiyorum lakin çok pahalı. Buyüzden 1080p, üstelik FS destekli monitörler çok daha uygun.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı