Sistemim
i7 870 işlemcim
8 GB RAM 1333 MHz
120 GB SSD
500 GB HDD
500W PSU
Anakart PH755
Windows 7 kullanıcısıydım, geçenlerde Windows 10 yükselttim. Windows 10'da mavi ekran hatası aldım. Sonra yine Windows 10 temiz kurulum yaptım, yükselttim. PC ilk açıldığında USB bağlantılarını görmüyor (internet, mouse, klavye). Reset ettiğim zaman görüyor. Açıkcası bu saçmalıklarla uğraşmamak için Windows 8.1'e geçmek istiyorum. Sorum şu; Windows 8.1'de anti virüs kullanmam lazım mı? Bir de DirectX11 olduğundan oyunlarda görüntü ve ses farkı olur mu Windows 10 göre?
Ondan daha kötü sistemde Windows 10 kullanıyorum sorunsuzca, böyle tabular koyulmamalı bence. Ha Windows 8.1 tabii ki daha performanslıdır fakat direkt Windows 10 kurmayın zaten demek bana artık ezberlenmiş bir cevap gibi geliyor
Ondan daha kötü sistemde Windows 10 kullanıyorum sorunsuzca, böyle tabular koyulmamalı bence. Ha Windows 8.1 tabii ki daha performanslıdır fakat direk Windows 10 kurmayın zaten demek bana artık ezberlenmiş bir cevap gibi geliyor
Ekran kartım destekliyor DirectX 12'yi. Mesela FIFA 19'da ayarlarda DirectX 12 var, onu seçsem işlev olur mu? Windows 10'nun tek cazip tarafı bana göre DirectX 12 olması. Çok fark olur mu 8.1 ile? Bu arada Windows 7'den iyi değil mi 8.1?
Ekran kartının DX12 desteği öyle anlaşılmaz. Ayarlardan seçseniz bile DX12 desteği yoksa bir anlamı yok çünkü. Ayrıca SSD'niz var. Windows 10 kurun ve W10'da yaşadığınız sorunlar için konu açın derim.
Ondan daha kötü sistemde Windows 10 kullanıyorum sorunsuzca, böyle tabular koyulmamalı bence. Ha Windows 8.1 tabii ki daha performanslıdır fakat direkt Windows 10 kurmayın zaten demek bana artık ezberlenmiş bir cevap gibi geliyor
Kardeş ben Windows 10 kurdum. PC ilk açıldığında nedense USB bağlantılarını görmüyor (klavye, mouse). Reset attığım zaman görüyor, anlamadım gitti. Orijinal sitesinden indirip kuruyorum. Ondan Windows 10'dan soğudum.
Ekran kartının DX12 desteği öyle anlaşılmaz. Ayarlardan seçseniz bile DX12 desteği yoksa bir anlamı yok çünkü. Ayrıca SSD'niz var. Windows 10 kurun ve Windows 10'da yaşadığınız sorunlar için konu açın derim.
Windows 10 64 Bit 20H2 Home sürümünü kurdum. Driver Slim programı ile güncelledim. Mouse ve klavyeyi görmeye başladı. Umarım beni üzmez Windows 10, oyun performansı iyidir umarım.