i7-7850h yüksek sıcaklık sorunu

Hocam yani 1 grama 200 vermektense 5 grama 400 veririm 3-5 arkadaş para birleştirip alırız daha ucuza gelir.

Hocam öyle bir durumunuz varsa mutlaka yüksek gramajlı termal macunlar alın. Çünkü gr başı fiyat farkı çok ciddi olabiliyor.

@Xevanior Reis Ben dediğin macunu aldım bu sabah saat 8 gibi ne zamana gelir yarın akşama kadar elimde olur mu?

@Xevanior Reis Ben dediğin macunu aldım bu sabah saat 8 gibi ne zamana gelir yarın akşama kadar elimde olur mu?

İstanbul'daysan gelir. Ben aynı yerden 2 tane ürün aldım, ikisi de ertesi gün geldi.

Macunu sürdüm. Gayet iyi sonuç verdi çok iyi süremediğime rağmen. Zalman stc8'den 6-7 derece daha serin çalışıyor. Bu arada kıvamı o kadar katı değilmiş, nokta şeklinde koyup monte edebilirsin soğutmayı, kendisi yayılır.

Son düzenleme:
Tüh reis ya benim termal macun pazartesi gelecekmiş. Normalde sıcaklığınız kaçtı? Şuan kaç?

81-82 derece oluyordu ekran kartı. 75'in üstünü görmedim aynı oyunda. İşlemcimde sıvı metal var, ekran kartına sürdüm sadece.
Hocam benim işlemci alevler içinde ya o yüzden sormuştum. Sizin sistem ne bu arada?

Hocam biraz temizleyin o fanı o nedir ya.

Hocam biraz temizleyin o fanı o nedir ya.
Temizledik hocam açtıktan sonra kesmiyor hiçbir şekilde :/

GF63. Kötü yani
Çok da kötü sistem değilmiş sizinki de sonuçta RTX var en azından GTX ekran kartlarına DLSS ve RT ile öne geçiyor. Ben de GTX 1060 Max-Q var. Siz laptopta kullanırken sıkıntı çıkarıyor mu sıvı metal? Bana sen çok taşıyorsun sıkıntı çıkarır denmişti ben de kullanmamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…