i7 8086K Sistem Toplama

SC2, Armor modeline göre soğutma vs bakımından çok daha üstün bir model. Ayrıca hiçbir firma OC garantisi vermez.
Herkez soğutma diyor. Sogutma aşağı yukarı aynıdır zaten. Kimse Performansa bakmıyor. 1050ti Modeli var bende %5 OC'li kullanıyorum bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Kendi programı var garanti ediyor emin ol. Diğer modellerine görede daha performanslı. Neyse konu bu değil arkadaş alıcak sonuçta hayırlısı olsun şimdiden.

Herkez soğutma diyor. Sogutma aşağı yukarı aynıdır zaten. Kimse Performansa bakmıyor. 1050ti Modeli var bende %5 OC'li kullanıyorum bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Kendi programı var garanti ediyor emin ol. Diğer modellerine görede daha performanslı. Neyse konu bu değil arkadaş alıcak sonuçta hayırlısı olsun şimdiden.
Performans derken neyi kastediyorsunuz? Çekirdek hızlarını mı? En fazla 10MHz oynuyor. 1 FPS ya farkeder ya farketmez. Böyle teknoloji cahilleriyle uğraşmayacağım. Konu sahibine gelince SC2 daha iyi bir model hocam. İstediğiniz kişilere de sorabilirsiniz.

Performans derken neyi kastediyorsunuz? Çekirdek hızlarını mı? En fazla 10MHz oynuyor. 1 FPS ya farkeder ya farketmez. Böyle teknoloji cahilleriyle uğraşmayacağım. Konu sahibine gelince SC2 daha iyi bir model hocam. İstediğiniz kişilere de sorabilirsiniz.
1 Fps 10 Fps sonuçta Galax işte :) Hadi bakim Ordinaryus Prof kardeşim sana iyi forumlar.

Beyefendi bir şey sormak istiyorum size, güç kaynağı olarak Silver Stone'un ratmin edici ve güvenilir olduğunu okudum. Şu model uygun olur mu? SILVERSTON SST-ST70F-PB 700W 80+Bronze modüler kablolu güç kaynağı
Corsair biraz daha pahalı geldi de [emoji4]

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı