i7-8565U sistem Subnaituca açar mı?

Skyback31

Femtopat
Daha fazla  
Şu anda tatildeyim ve yanımda dizüstü bilgisayarım var. Özellikleri bunlar:
  • Intel(R) Core(TM) i7-8565U CPU @ 1.80GHz 1.99 GHz
  • Takılı RAM 12,0 GB (kullanılabilir: 11,9 GB)

Sistem türü 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci.
Kaç FPS alırım veya PC kaldırır mı?

Şu anda tatildeyim ve yanımda dizüstü bilgisayarım var. Özellikleri bunlar:
  • Intel(R) Core(TM) i7-8565U CPU @ 1.80GHz 1.99 GHz
  • Takılı RAM 12,0 GB (kullanılabilir: 11,9 GB)

Sistem türü 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci.
Kaç FPS alırım veya PC kaldırır mı?
VRAM için 2 GB diyor sizin ekran kartınız kaç GB?

Açar mı bilmem ama keyif alabilmek için Logitech F710 kullanmanız lazım.

İşlemcide Intel UHD Graphics 8. nesil varmış. İşlemci yeterli. Tarayıcıya yazınca UHD 620 çıkıyor. HD 4600 ile kıyaslayınca (minimum istediği) onun gücünde bir ekran kartı olduğunu gösteriyor. RAM de yeterli. Açar diye düşünüyorum. Ekran kartını tam bilebilsek ona göre konuşabliriz.

İşlemcide Intel UHD Graphics 8. nesil varmış. İşlemci yeterli. Tarayıcıya yazınca UHD 620 çıkıyor. HD 4600 ile kıyaslayınca (minimum istediği) onun gücünde bir ekran kartı olduğunu gösteriyor. RAM de yeterli. Açar diye düşünüyorum. Ekran kartını tam bilebilsek ona göre konuşabliriz.

Dediğim gibi dizüstü bilgisayar ekran kartına nereden bakabileceğıme soylersenız hemen bakayım

Öğrendim Intel(R)620UHD eğer kotuyse degıstırılebıyor mu acaba laptop ekran kartları?

Son düzenleme:
Dediğim gibi dizüstü bilgisayar ekran kartına nereden bakabileceğıme soylersenız hemen bakayım

Öğrendim Intel(R)620UHD eğer kotuyse degıstırılebıyor mu acaba laptop ekran kartları?
hayır değişemezsiniz. sizin ekran kartınız aslında yok, işlemcinin içinde var. işlemciyi de değişmeniz lazım ama neredeyse çoğu laptopta değişmiyor diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı