Kariyer.net Vatan Bilgisayar iş başvurusuna dönüş yapmıyorlar

ozcan.ali50

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 21.11.2025 (Cuma) günü Kariyer.net üzerinden Vatan Bilgisayar için iş başvurusunda bulundum.
Acaba geri dönüş yapmıyorlar mı? İş yerine gidip kendim tekrar iş başvurusu mu yapmalıyım?
17 yaşındayım, şu an mezunum.
Bilgisayar ve teknoloji konusunda merakım ve tecrübem var.
Kriterlere uyduğumu düşünüyorum.
Başvuru detayları görsellerde yer alıyor.

CV DETAYIM

Sayın Yetkili,

Vatan Bilgisayar bünyesinde uygun pozisyonlarda değerlendirilmek üzere başvurumu iletmek isterim. Lise mezunuyum ve uzun süredir bilgisayar donanımı, parçaları ve sistem kurulumu konusunda aktif olarak tecrübeye sahibim, üst seviye teknik bilgiye sahip biriyim. Daha önce "X Şirket” adıyla freelance web tasarım ajansı kurarak hem müşteri ilişkileri hem de proje yönetimi anlamında ciddi tecrübeler edindim.

Bilgisayar donanımlarını yakından takip ediyor, yeni teknolojileri sürekli araştırıyor ve kullanıcı ihtiyaçlarına göre doğru yönlendirme yapabilecek teknik ve pratik bilgiye sahibim. Müşteriye ürün satmaktan ziyade doğru ürünü doğru kişiye önermek, sorunlarını analiz etmek ve çözüm sunmak benim için önceliklidir.

Vatan Bilgisayar'da müşteri memnuniyetine katkı sağlayabileceğime, teknik bilgi ve tecrübemle mağaza ekibine değer katabileceğime inanıyorum. Uygun gördüğünüz bir pozisyonda çalışmaktan memnuniyet duyarım.

Saygılarımla,

İSİM soy isim

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-11-26 165538.png
    Ekran görüntüsü 2025-11-26 165538.png
    46,8 KB · Görüntüleme: 31
  • Ekran görüntüsü 2025-11-26 165557.png
    Ekran görüntüsü 2025-11-26 165557.png
    33,8 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleyen: Moderatör:
İş başvurusunda bulunan binlerce insan oluyor. Senin kriterleri karşıladığını düşünmen seni işe alacakları anlamına gelmiyor. Hatta kriterleri karşıladığın anlamına bile gelmiyor. Karşılıyor olsan bile senden daha iyi karşılayanlar da olabilir, sırf keyiflerinden veya torpilden dolayı almayabilirler de. Dedikleri gibi eğer işlerine gelirse, uygun görürlerse dönüş yaparlar zaten. Keyifleri istemediği sürece istersen 1000 kere başvur, bir şey değişmeyecek.

Senin başvuru yapman hemen işe alınacaksın anlamına gelmiyor. Başvurunu almışlar ve uygun bir dille geri dönüş yapmışlar. Hiç dönüş de yapmayabilirlerdi ki süreç bu aşamada çok erken ve başvuran sayısı oldukça fazla olacaktır. Biraz beklemen ve sabretmen gerekiyor. Olumlu olursa illaki bir daha dönüş olur zaten.

17 yaşında almazlar dostum binlerce kişi başvuruyor içerde tanıdığın olmadan çok zor 4 yıl kadar vatan ve MediaMarkt'da çalıştım bu işler biraz referans üzerinden yürüyor kariyer netten çok almıyorlar.

Üçeri de tanıdık birisi varsa anında işe alıyorlar da geri süründürüyorlar her sektör böyle.

Merhaba, 21.11.2025 (cuma) günü Kariyer.net üzerinden Vatan Bilgisayar için iş başvurusunda bulundum.
Acaba geri dönüş yapmıyorlar mı? İş yerine gidip kendim tekrar iş başvurusu mu yapmalıyım?

CV detayım

Vatan da çalışmayı çok istiyorsan bilemem fakat vatan da çalışanlar, pozisyon boşalınca önce aralarında değişmek isterse değişirler sonrasında arkadaşı varsa onu önerirler sonrasında başvuruya sıra gelir 7 ay Samsung promotor olarak vatan da çalıştım önermem bile çalışmayı.

Merhaba, 21.11.2025 (Cuma) günü Kariyer.net üzerinden Vatan Bilgisayar için iş başvurusunda bulundum.

CV DETAYIM
Başvuru sayısı çok fazla + eksik eleman çalıştırıyorlar ona rağmen ilan açıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı